Bosch Car Service Okken

Rick Kelly, verkoop- en inkoopmedewerker bij Bosch Car Service Okken: 

Service

Ouderwetse service in de moderne techniek, dat is waar we bij autobedrijf Okken voor staan. Een goede service en een persoonlijke benadering staan hoog bij ons in het vaandel. De klant heeft tegenwoordig de behoefte om zich eerst online te oriënteren, wij waren hier onvoldoende op ingericht. We zijn op zoek gegaan naar een specialist. Hier is een samenwerking met Autosociaal uitgekomen, zij hebben ervoor gezorgd dat wij onze klanten ook online dezelfde excellente service kunnen aanbieden.

Positioneren

Autosociaal heeft ons online gepositioneerd aan de hand van onze app en website www.autobedrijfokken.nl. Allereerst door onze identiteit terug te laten komen via onze online kanalen. Autosociaal heeft ons geholpen met professionele fotografie. Hierdoor kunnen (online) klanten ons online beter leren kennen. We willen online laten zien wie wij zijn, en waar we als autobedrijf voor staan. Zo kan de klant voor zichzelf onderzoeken of wij een passende fit zijn bij zijn mobiliteitsbehoefte.

Tijdsbesparing

Naast de verbetering in de uitstraling van onze online identiteit, ervaren wij ook veel gemak van de oplossingen van Autosociaal. In het verleden belden klanten altijd voor een afspraak. We merken dat onze nieuwe website ons veel tijd bespaard. Klanten plannen tegenwoordig eenvoudig online een werkplaatsafspraak in. Daarnaast maken klanten ook graag gebruik van de chatfunctie. Voor ons is het makkelijk om een klant via een chatbericht op de hoogte te houden of om snel een vraag te beantwoorden. Vanuit de klant krijgen we hier enorm veel positieve reacties op!

E-mailmarketing

De samenwerking met Autosociaal bevalt ons super goed. Binnenkort starten we ook met de e-mailmarketing. Hiermee willen we onze klanten herinneren aan belangrijke onderhoudsmomenten. Daarnaast verwachten wij dat e-mailmarketing ook goed is voor de klantbinding. We ontvangen bijvoorbeeld een e-mail wanneer ze jarig zijn of een herinnering voor een APK. Bij Autobedrijf Okken ontzorgen wij de klant volledig met hun auto, dit doet Autosociaal ook voor ons, maar dan op online gebied. Ze ontzorgen ons volledig en geven goede tips en oprechte en eerlijke adviezen!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!