Automobielbedrijf Veld

Doeke Veld, eigenaar van Automobielbedrijf Veld:

Communiceren met de klant

Tegenwoordig is de manier van communiceren met de klant verschoven naar online. Toch blijft klantcontact het belangrijkste aspect van je bedrijf. Dit contact willen we nu online gaan aanbieden, om in te spelen op de ontwikkelingen. Om ervoor te zorgen dat ons bedrijf online up-to-date is, zijn we een samenwerking aangegaan met Autosociaal. Zij ondersteunen ons in alles omtrent online.

Positionering

Voor onze website vinden we het belangrijk dat onze positionering erin terugkomt. We willen laten zien wie we zijn, op een professionele manier. Daarnaast vinden we onze online vindbaarheid heel belangrijk. Naast de online vindbaarheid van de website, hebben we ons ook aangesloten bij de Facebook en Instagram re-marketing mogelijkheid die Autosociaal biedt. Zo proberen we nieuwe klanten aan ons te binden door middel van reclame.

Positieve reacties klant

Sinds de nieuwe website ontvangen we veel positieve geluiden van klanten. Ze vinden de nieuwe website duidelijk, helder en overzichtelijk. Op deze manier kunnen we onze klanten de service bieden die ze van ons verwachten en bouwen we een klantrelatie op.

Communiceren wordt minder persoonlijk

Zelf mis ik wel een stukje persoonlijkheid in het online communiceren met de klant. Maar door de maandelijkse statistieken die ik ontvang van Autosociaal, kan ik nog zien waar mijn klanten in geïnteresseerd zijn of naar opzoek zijn. Hier kan ik dan zelf iets meedoen door erop in te spelen.

Gespecialiseerd in de autobranche

De samenwerking met Autosociaal is erg prettig omdat ze gespecialiseerd zijn in de autobranche. De feedback en ondersteuning die we ontvangen is passend aan de autobranche. Hierdoor kunnen we online sneller door ontwikkelen in ons vakgebied. Door middel van de online oplossingen van Autosociaal denk ik dat wij ons onderscheiden van andere autobedrijven. Toch zullen klantcontact en klantenbinding erg belangrijk blijven, maar deze kunnen we nu doortrekken naar online. Wij zeggen wel eens: ‘je hebt bedrijven met een hoge drempel of een lage drempel, maar ons bedrijf heeft geen drempel.’ Daarmee maken wij het verschil!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!