Autobedrijf Ambergen

Raymond Groenwold, vestigingsmanager bij Autobedrijf Ambergen:

Autobedrijf Ambergen

Autobedrijf Ambergen is een echt allround autobedrijf waar aandacht voor de klant voorop staat. We zijn in 2006 begonnen met een vestiging in Stadskanaal als Opeldealer, reparateur en verkooppunt. In 2011 kwam daar een tweede vestiging bij in Winschoten. Wij hebben ruime ervaring met de merken Opel en Chevrolet, maar ook met andere merken auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij CarSelexy, die als criteria hanteren dat auto’s niet ouder zijn dan twee jaar en maximaal 30.000 kilometer op de teller hebben staan. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Autosociaal faciliteert onze online omgeving

Onze website wordt nu enige tijd gefaciliteerd door Autosociaal. De website is netjes opgeleverd aan de hand van onze wensen. Door middel van een One Day Delivery is alles per direct geregeld en zijn er zijn professionele foto’s gemaakt die onze website een vakkundige uitstraling geven. Alles is gemakkelijk vindbaar op de website en het maken van online werkplaatsafspraken is erg gebruiksvriendelijk. We merken dat hier veel gebruik van wordt gemaakt.

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. Autosociaal is een toegankelijk bedrijf met korte lijntjes. Vanaf het begin kwam alles erg vertrouwd en eerlijk over. Dat is iets wat wij ook erg belangrijk vinden. De helpdesk is goed bereikbaar wanneer dat nodig is en we worden altijd goed te woord gestaan. Het no-nonsense stukje is iets waar wij ons goed in kunnen vinden. Al met al zijn wij erg tevreden over de samenwerking.

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!