Autobedrijf Budel

Rob Braaksma, eigenaar bij Autobedrijf Budel:

Autobedrijf Budel

Kwaliteit en uitstraling staan bij autobedrijf Budel voorop. Zowel offline, als online. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Autosociaal, om onze identiteit door te voeren naar online. De combinatie van website, e-mailmarketing en app onderbrengen bij één partij, die ook nog gespecialiseerd is in automotive heeft voor ons de doorslag gegeven.

Service

De service die wij aan klanten bieden, is iets waar wij ons mee onderscheiden. Dit doen we nu ook online. We merken dat klanten veel gebruik maken van onze website en app, bijvoorbeeld door het inplannen van een werkplaatsafspraak. Dit werkt erg goed in combinatie met ons garagemanagementsysteem. Wij gebruiken hiervoor Carsystems.

Contact onderhouden

Ook onderhouden wij actief contact met de klant via de chat. Dit is goed voor de klantrelatie, maar ook erg gemakkelijk en tijdbesparend. We kunnen de klant door middel van een berichtje op de hoogte stellen van de status van hun auto.

One day delivery

Autosociaal is een innovatieve en vooruitstrevende partij. Wij zijn super tevreden over de samenwerking en vonden vooral de One Day Delivery erg fijn. In één dag werd de hele website in elkaar gezet. We zijn blij met het eindresultaat en vooral met de persoonlijke fotografie!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!