Autobedrijf GHV

Sander, verantwoordelijk voor de verkoop bij Autobedrijf GHV

Autobedrijf GHV

Autobedrijf GHV is opgericht in 1971 door de familie Ghielen uit Helden. GHV staat dan ook voor Ghielen Helden Venray. Direct na de oprichting in 1971 werd er gestart met het Peugeot dealerschap. In 1982 werd dit dealerschap verruild voor het Italiaanse merk Fiat, waar in 2006 Fiat Professional aan werd toegevoegd. In datzelfde jaar werden de activiteiten uitgebreid met de verkoop en het onderhoud van het merk Daihatsu. Vanaf 2018 zijn wij Suzuki dealer en Fiat Service dealer.

Autosociaal faciliteert onze online behoefte

Sinds 2020 zijn wij klant bij Autosociaal. Wij merken dat het digitaliseren van bepaalde processen bijdraagt aan onze klanttevredenheid. Autosociaal is een partij welke al jarenlang gespecialiseerd is in het optimaliseren van deze processen. Dat is de reden dat wij voor Autosociaal gekozen hebben. Onze website was toe aan vernieuwing. Vanaf het moment dat wij klant zijn bij Autosociaal, merken wij dat wij hogere conversies kunnen behalen. Klanten geven aan dat de website er netjes uit ziet en gebruiksvriendelijk is.

Dealerschap

Autobedrijf GHV is een Suzuki dealer en Fiat service dealer. Zij kiezen er bewust voor om zich niet aan te sluiten bij een garageformule, omdat zij het belangrijk vinden om een eigen onderneming te blijven. Autobedrijf GHV is een laagdrempelig bedrijf welke in verbinding staat met zijn klanten. Service staat bij hen hoog in het vaandel. Hetgeen wat zij offline belangrijk vinden heeft Autosociaal vertaald voor ons naar online.

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal verloopt fijn. Wanneer er wat aan de hand is kunnen wij dat aangeven en wordt hier gelijk naar gekeken. Zo hebben wij ook gebruik gemaakt van de One Day Delivery. Dit beviel ons heel goed, doordat alles zo in 1 dag geregeld werd en dit ons uiteindelijk meer tijd opleverde voor andere zaken. Al met al is Autosociaal een betrouwbare onlinepartner welke op een laagdrempelige manier in verbinding met ons staat.

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!