Autobedrijf Harold Arendsen

Harold Arendsen, eigenaar en verantwoordelijk voor de verkoop bij Autobedrijf Harold Arendsen

Autobedrijf Harold Arendsen

Autobedrijf Harold Arendsen is gevestigd in 's-Heerenberg. Hier zijn zij zo'n 22 jaar geleden begonnen met hun 1 e vestiging. Nu zijn zij bezig met het openen van hun 2 e vestiging in Ulft. Door onze jarenlange ervaring in de autowereld is niets meer vreemd. Zij kunnen de klanten overal bij helpen, van het zoeken naar een nieuwe/gebruikte auto tot aan het onderhoud en na service. De medewerkers van autobedrijf Harold Arendsen worden regelmatig bijgeschoold om ervoor te zorgen dat zij u altijd zorgvuldig en voordelig van onderhoud en/of reparaties kunnen voorzien. Kortom zij zorgen ervoor dat u snel weer mobiel bent en vooral ook mobiel blijft. Ook is Harold Arendsen een erkend BOVAG-bedrijf. Dit keurmerk staat voor betrouwbare, kwalitatieve en uitstekende service.

Klanttevredenheid

Wij zijn een allround autobedrijf dat erg professioneel bezig is op het gebied van moderne techniek. Wij proberen altijd te innoveren en mee te gaan met de ontwikkelingen die er spelen. Hierdoor hebben wij geen hulp nodig van een dealer. Wat bij ons voorop staat is de klanttevredenheid. Wij luisteren altijd naar de wensen en eisen van de klanten. Wij vinden het belangrijk dat de klant altijd tevreden is en dat er ook naar de klant wordt geluisterd.

Tot stand komen van de samenwerking

In de tijd van nu speelt de onlinewereld een belangrijke rol. Zo vinden wij ook dat wij mee moeten gaan met de onlineontwikkelingen. Doordat wij zo'n 5 jaar geleden tegen een probleem aanliepen, hebben wij een samenwerking gestart met Autosociaal. Autosociaal bedacht toen de tijd de oplossing voor ons probleem. Door meerdere gesprekken te voeren met de accountmanager sprak het concept van Autosociaal ons wel aan en hadden we er een goed gevoel bij. Op dit moment verzorgt Autosociaal onze website, e-mailmarketing en hebben we een eigen app ontwikkeld. 

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal verloopt heel goed. Wanneer er wat aan de hand is dan kunnen wij dat altijd aangeven en wordt er gekeken naar een oplossing. Autosociaal is een jong en dynamisch bedrijf met veel kennis, dat ons helpt om ons mannetje te staan in de digitale wereld. De kennis en inzet die zij hebben in combinatie met ons autobedrijf is heel goed. Onze klanten zijn erg tevreden over de diensten die Autosociaal voor ons levert. Al met al is het een fijne samenwerking.

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!