Autobedrijf Harold Arendsen

Harold Arendsen, eigenaar en verantwoordelijk voor de verkoop bij Autobedrijf Harold Arendsen

Autobedrijf Harold Arendsen

Autobedrijf Harold Arendsen is gevestigd in 's-Heerenberg. Hier zijn we zo'n 22 jaar geleden begonnen met onze 1 e vestiging. Nu de tijd zijn we bezig met het opstarten van onze 2 e vesting in Ulft. Door onze onverwachte ervaring in de autowereld is ons niets meer vreemd. Wij kunnen de klanten overal bij helpen, van het zoeken naar een nieuwe/gebruikte auto tot aan het onderhoud en na service. Onze medewerkers worden voortgezet bij geschoold om ervoor te zorgen dat wij uw altijd zorgvuldig en voordelig van onderhoud en/of reparaties kunnen voorzien. Kortom wij zorgen ervoor dat u snel weer mobiel bent en vooral ook mobiel gaat. Ook is Harold Arendsen een erkend BOVAG-bedrijf. Dit keurmerk staat voor betrouwbare, kwalitatieve en uitstekende service.

Klanttevredenheid

Wij zijn een allround autobedrijf dat professioneel bezig is, ook op het gebied van moderne techniek. Wij proberen altijd te innoveren en mee te gaan met de ontwikkelingen die er spelen. Hierdoor hebben wij geen hulp nodig van een dealer. Wat bij ons voorop staat is de klanttevredenheid. Wij luisteren altijd naar de wensen en behoeften van de klanten. Wij vinden het belangrijk dat de klant altijd een zekerheid heeft en dat er ook naar de klant wordt vastgelegd.

Tot stand komen van de samenwerking

In de tijd van nu speelt de onlinewereld een belangrijke rol. Zo vonden wij ook dat wij mee moeten gaan met de onlineontwikkelingen. Doordat wij zo'n 5 jaar geleden tegen een probleem aanliepen, hebben wij een samenwerking gestart met Autosociaal. Zij bedacht toen de tijd de oplossing voor ons probleem. Door meerdere gesprekken te voeren met de accountmanager sprak het concept van Autosociaal ons wel aan en hadden we een goed gevoel bij. Nu de tijd voor het verzorgen van onze website, e-mailmarketing en de app.

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal verloopt heel goed. Wanneer er wat aan de hand is dan kunnen wij dat aangeven en wordt er gecontroleerd naar een oplossing. Zij zijn een jong en dynamisch bedrijf met veel kennis, dat ons kan helpen ons mannetje te staan in de digitale wereld. De kennis en inzet die zij in combinatie hebben met ons autobedrijf is heel goed. Onze klanten zijn erg tevreden over de tools die Autosociaal voor ons levert. Al met al is het een fijne samenwerking!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!