Autobedrijf Lokhorst-Zoet

Stefan van den Berg, verkoop- en marketingspecialist Autobedrijf Lokhorst - Zoet:

 

Persoonlijk klantcontact

Persoonlijk contact is iets wat wij erg belangrijk vinden binnen autobedrijf Lokhorst-Zoet. Dit is wat ons onderscheidt van de concurrentie en daarom proberen wij met iedere klant een persoonlijke band te onderhouden.

Gebruiksvriendelijke online omgeving

Onze nieuwe website www.lokhorstzoet.nl en app ontwikkelt door Autosociaal gaan ons hier enorm bij helpen. Hulpmiddelen zoals een eigen applicatie en gebruiksvriendelijke website zijn onmisbaar in deze tijd. Contact via online of digitale wegen zal in de toekomst alleen nog maar meer toenemen.

Consument belang

De consument wil online snel en makkelijk de juiste informatie kunnen vinden. Een logische indeling van de website helpt daarbij en zorgt daarnaast voor verhoogde conversie. Mensen vinden sneller de juiste occasion en plannen ook gemakkelijk online een werkplaatsafspraak in.

Persoonlijke service bieden

Naast onze website hebben we ook een eigen app laten ontwikkelen. Hierin hebben we de mogelijkheid om klanten te herinneren aan een APK beurt of bandenwissel. Dit sluit weer aan op de manier waar wij persoonlijk contact willen onderhouden en de service die we daarmee kunnen bieden.

Koppeling met voertuigmanagementsysteem

We zijn van mening dat de combinatie van onze website en app elkaar versterken. De website zorgt voor conversie en via de app wordt aftersales ingezet. Ze sluiten naadloos aan op ons voertuigmanamentsysteem Wheeler Delta en garagesoftware Carsystems. Dus het kost ons geen extra tijd.

Online basis

We kunnen ondanks dat alles meer en meer via de online wegen gaat, toch een klantrelatie opbouwen. Dat blijft de basis van ons bedrijf!

Kennis van Autosociaal

Waarom hebben wij gekozen voor Autosociaal? Deze keuze hebben we gebaseerd op verschillende reacties van autobedrijven die al samenwerken met Autosociaal. We hoorden veel positieve verhalen en dit heeft ons overtuigd om ook met Autosociaal in zee te gaan. Zelf zijn we zeer te spreken over de diensten die ze hebben opgeleverd en de service die ze bieden. Autosociaal heeft kennis van zaken, er is veel persoonlijk contact en ze staan ons altijd snel te woord!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!