Autobedrijf Meerdink

Marcel, eigenaar bij Autobedrijf Meerdink:

Online ontwikkelingen

Bij autobedrijf Meerdink staan we voor service, vertrouwen en het leveren van betaalbare kwaliteit. Als autobedrijf willen we meegaan in de online ontwikkelingen die tegenwoordig plaatsvinden. Daarom zijn we een samenwerking met Autosociaal aangegaan, om hierin te worden ontzorgt.

Gemak

Gemak dient de mens. Daar geloven wij in. Wij ervaren veel gemak van de diensten die Autosociaal voor ons levert én onze klanten ook. Autosociaal heeft voor ons een overzichtelijke website ontwikkelt, afgestemd op onze wensen en huisstijl. Er worden dagelijks werkplaatsafspraken ingepland via de website, dat werkt echt super!

Toekomstgericht

Ons voorbereiden op de toekomst vinden we erg belangrijk. We zijn bezig om ons te specialiseren in elektrische auto’s en auto’s die rijden op waterstof. Hiermee willen we een onderscheidend vermogen creëren. Stilstaan is achteruitgaan. Ook Autosociaal blijft meedenken om ons autobedrijf te ontwikkelen en toekomstbestendig te maken. Bijvoorbeeld door e-mailmarketing. Hier wordt veel door onze klanten op gereageerd, super positief. Zelf vinden we dit ook een goede ontwikkelingen, we verlenen onze klanten de service die ze verdienen.

Denken in oplossingen

We zijn ontzettend te spreken over de samenwerking met Autosociaal. Het is een meedenkende partij, goed opgeleid en ze staan ons altijd netjes te woord. Bij vragen denkt Autosociaal altijd mee in oplossingen. Echt een aanbeveling voor elk autobedrijf!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!