Autobedrijf Niehoff

Marco Niehoff, eigenaar van Autobedrijf Niehoff:

Klantrelatie versterken

We beschouwen Autosociaal als onze online partner. Ze hebben kennis van zaken. Ze helpen ons om de relatie met onze klanten te versterken.

Geautomatiseerde pushberichten

Met de Autobedrijf Niehoff app sturen we volledig geautomatiseerd pushberichten naar onze klantenkring. Erg handig. Zo zijn ze direct geïnformeerd op het juiste moment. Ze plannen zelf gemakkelijk een afspraak in of nemen contact met ons op. Iedereen regelt tegenwoordig alles met z’n telefoon. Onze klanten reageren ook erg positief op onze eigen app.

Gerealiseerde effecten en resultaten

Autosociaal heeft ons doen inzien dat onze website flink verouderd was. We hadden er jaren niet naar omgekeken. Onze focus lag helemaal ergens anders. Met dit vernieuwde inzicht zijn we direct aan de slag gegaan en hebben we samen direct een nieuwe www.niehoffautos.nl ontwikkeld. Niet alleen onze uitstraling is met stappen vooruit gegaan maar ook de resultaten en effecten die we ermee realiseren.

Gemakkelijk contact opnemen

Onze nieuwe website maakt het voor onze klant erg gemakkelijk om contact met ons op te nemen. Alles binnen handbereik. Oftewel: meer werkplaatsafspraken en offerte aanvragen.

Kostbare tijd sparen

Doordat onze website en app naadloos aansluiten op onze garagesoftware Autoflex en voertuigmanagementsysteem Wheeler Delta kost het ons geen extra tijd. Dat is fijn. Want tijd is bij ons zeer kostbaar.

Complimenten klanten

We ontvangen veel positieve geluiden van onze klantenkring. Dat is een mooi compliment, want daar doen we het uiteindelijk voor. De samenwerking met Autosociaal bevalt ons dan ook uitstekend!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!