Autobedrijf P. de Rover

Peter en Rianne de Rover, eigenaren van Autobedrijf P. de Rover: 

Digitalisering

Als familiebedrijf sinds 1977 vinden wij het belangrijk om vernieuwend te blijven. Wij zijn de derde generatie die het autobedrijf voortzet. Om in te spelen op de digitalisering van tegenwoordig, zijn we een samenwerking aangegaan met Autosociaal.

Het juiste bericht op het juiste moment

Onze kracht is dat we een klein, gemoedelijk autobedrijf zijn op de universele markt. We willen onze klanten persoonlijke service bieden. Door middel van de juiste berichten, op het juiste moment onderhouden we contact met de klant. We nemen ze mee door de klantreis.

Positieve reacties

Door de tijd waar we nu in leven met corona, merken we dat klanten liever zo min mogelijk uit huis gaan. We ervaren dus juist in deze tijd dat er veel gebruik wordt gemaakt van onze app. Hier kunnen klanten laagdrempelig contact met ons opnemen. Via de app kunnen wij ook de berichten naar de klant versturen. We ontvangen hier veel positieve reacties over vanuit de klant.

Gemak

Naast het gemak voor de klant, ervaren wij ook veel gemak van de dienstverlening van Autosociaal. De diensten koppelen naadloos met Carsystems, het systeem waar wij mee werken.

Oplossingsgericht denken

We zouden Autosociaal zeker aanbevelen aan andere autobedrijven. Ze bieden een goede service. Wanneer wij vragen hebben, zijn ze altijd te bereiken. Daarnaast denken ze met ons mee, in oplossingen. Een aanrader voor elk autobedrijf!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!