Autobedrijf van Leussen

Tobias Dogger, vestigingsmanager Ommen bij Autobedrijf van Leussen:

Autobedrijf van Leussen

Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service. We zijn een echt familiebedrijf én officieel dealer van automerken Toyota, Lexus en Ford. Dat maakt ons uniek. Destijds hebben we Autosociaal benaderd omdat zij als jong bedrijf graag wilden groeien. Autosociaal bood een perfecte combinatie van website- en leadbeheer.

Onderscheidend vermogen

We vinden het belangrijk om ons te onderscheiden van andere dealerbedrijven. Op zaterdag is onze werkplaats de hele dag geopend, dat zie je niet vaak meer in deze tijd en we merken dat onze klanten dit als zeer prettig ervaren. Ook het stukje persoonlijk contact en het familiegevoel proberen we te hanteren binnen ons bedrijf. Maar daarnaast willen we ook blijven inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen wat betreft de digitalisering.

Leads

Hiervoor hebben we Autosociaal in armen genomen. We halen serieuze leads van de website en merken dat uit deze leads de slagingskans het grootst is. Voor de verkoop werkt dit enorm goed. Daarnaast worden er ook veel werkplaatsafspraken ingepland via de website. Klanten zien hoe gemakkelijk en snel dit werkt.

Hybride en elektrische auto's

In de toekomst willen wij de groei die we nu hebben doorzetten. Het merk Toyota blijft enorm belangrijk met de ontwikkelingen die zij maken richting hybride en elektrisch rijden. Hier zijn wij nu ook al mee bezig, zodat we onze klanten ook daarin kunnen voorzien.

Autosociaal

De samenwerking die we met Autosociaal hebben, daar zijn we erg tevreden over. Er wordt op elke ontwikkeling in de markt ingespeeld en meegedacht met de klant. Samen met de klant wordt er gekeken hoe er het hoogst haalbare behaald kan worden, het is echt maatwerk.

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!