EDLINK

Creëer de perfecte klantreis vanuit één slim systeem

Hoe willen jouw klanten het liefste vernemen dat hun APK eraan zit te komen? Of dat het tijd is om de winterbanden te verwisselen? En hoe geweldig zou het zijn als wij kunnen herkennen dat jouw klant toe is aan een nieuwe auto? Met edlink koppelen wij de gegevens van jouw klanten aan alle beschikbare garagesoftware. Door klantprofielen op te bouwen en data te analyseren kunnen wij de klantreis automatiseren én personaliseren. We weten precies wat jouw klanten willen, voordat ze het zelf weten. En spelen daarop in.

LEES VERDER

Het juiste bericht aan de juiste persoon via het juiste kanaal

Met edlink zorgen we ervoor dat alle beschikbare garagesoftware samenwerkt en elkaar versterkt. Via diverse databases verzamelen we de gegevens van jouw klanten en maken we profielen aan. We weten wanneer een auto onderhoud nodig heeft of wanneer de garantie verloopt, maar ook wanneer jouw klant toe is aan een nieuwe auto. Daarnaast weten we op welk kanaal deze klant het beste reageert. Zo kunnen we een optimale online beleving op maat creëren. Passend bij de wensen van de individuele klant in de huisstijl van jouw bedrijf. En dat volledig geautomatiseerd!

Nooit meer te laat voor je apk- en jaarlijks onderhoud

Leasecontract verloopt

MAANDELIJKS VERSTUREN WIJ >1.500.000 BERICHTEN

Dat doen we volledig geautomatiseerd voor ongeveer 1000 autobedrijven. Toch lukt het ons om de berichten een persoonlijk gevoel mee te geven. Sterker nog: deze schaal stelt ons in staat trends te ontdekken. 

Waarmee we het gedrag van jouw klanten voorspellen. Om zo in te spelen op behoeften waarvan ze nog niet weten dat ze die hebben.

“Wat ons aansprak bij Autosociaal was dat (naast de specialisatie in de autobranche) ze gebruik maken van standaard oplossingen, maar dat de communicatie naar de klant per autobedrijf heel eigen en uniek is. Zo heb je het beste van twee werelden.”

Levi Spronken – Mede-eigenaar Autobedrijf Spronken

De mogelijkheden zijn eindeloos

Gaat het volgende week sneeuwen? Dan mailen we dat het tijd is voor een bandenwissel. Loopt een leasecontract ten einde? Dan versturen we een bericht via whatsapp. Is jouw klant in de markt voor een nieuwe auto? Via een Google of Facebook Ad adverteren we een auto in de stijl van jouw klant. Zo stroomlijn je niet alleen de werkplaatsbezetting, maar vergroot je bovendien de kans op een nieuw showroombezoek. En jouw klanten krijgen het gevoel dat ze op hun wenken worden bediend.

Winter is coming

Garantie voor volle tevredenheid

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.