Contact Autosociaal.

Autosociaal
Goudstraat 17
7554 NG Hengelo
Google Maps

Telefoon:   +31 88 90 90 888
E-mail:       info@autosociaal.nl

KVK: 34316599
BTW: NL8200.90.189.B.01

Support via TeamViewer

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Werken bij Autosociaal.

8143
Fotograaf + designer
Wij zijn op zoek naar een fotograaf met design skills die zich vol hartstocht wil inzetten voor Autosociaal. Je bent bereid om af en toe een uitstapje te maken naar onze zuiderburen, want ook daar wil men professioneel gefotografeerd worden. Samen met ons operations team draag jij bij aan het succes van elke klant.
8147
Product Specialist
Wil jij commerciële werkervaring op doen en werken bij een tof bedrijf? Kom werken bij Autosociaal als parttime Productspecialist!
8145
Stagiair(e) Communicatie- en Projectmedewerker
Vind jij het leuk om mee te werken aan uitdagende projecten en ondersteuning te bieden bij opdrachten en taken? Top, dan hebben wij een perfecte uitdaging voor je! Autosociaal zoekt een enthousiaste stagiair(e) met een gedreven mindset!
8145
Stagiair(e) Vormgeving en Marketing
Heb jij een liefde voor vormgeving en marketing? Passie voor online en heb jij een creatieve mindset? Ben jij hét talent om de identiteit van honderden autobedrijven om te zetten naar een digitale beleving? Dan zijn zij op zoek naar jou!
8147
Open Sollicitatie
Bij Autosociaal zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven vakidioten met een passie voor hun vakgebied. Is er voor jou momenteel geen geschikte vacature, maar wil je graag bij ons werken? Wie weet hebben we alsnog plek! Stuur jouw open sollicitatie!