Contact Autosociaal.

Goudstraat 17
7554 NG Hengelo
Google Maps

Helpdesk:   +31 88 90 90 888
Klik hier om ons te WhatsAppen
E-mail algemeen:       info@autosociaal.nl
E-mail helpdesk:       helpdesk@autosociaal.nl

KVK: 34316599
BTW: NL8200.90.189.B.01

Support via TeamViewer

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Werken bij Autosociaal.

8147
Commercieel manager
In deze vrije en zelfstandige functie ontwikkel je jouw eigen salesplan en verkoopstrategie. Je stelt met je salesteam een acquisitieplan op waarbij jij direct verantwoordelijk wordt voor het opzetten en uitbouwen van new business binnen de merkgebonden markt (OEM), bestaande uit autofabrikanten en hun dealer-, dan wel agentennetwerk.
8147
Accountmanager new business merkonafhankelijke autobedrijven
Wil jij autobedrijven beter in contact laten treden met hun klantenkring? Wil jij ze online beter laten performen? Beschik jij over overtuigingskracht? Ter uitbreiding van ons salesteam zoeken wij een accountmanager new business.
8147
Product Specialist
Wil jij commerciële werkervaring op doen en werken bij een tof bedrijf? Kom werken bij Autosociaal als parttime Productspecialist!
8147
UX Engineer
Autosociaal zoekt een UX-engineer (medior/senior) met passie voor creatieve digitale oplossingen, oog voor detail, heldere communicatie en hart voor user experience. Zoek jij een werkomgeving waar jij je footprint kun achterlaten en jouw ideeën ook daadwerkelijk worden gerealiseerd? Hou je van werken in een klein en hecht development team? En werk je graag met de nieuwste technieken? Dan hebben wij een interessante uitdaging.
8145
Stagiair(e) Communicatie- en Projectmedewerker
Vind jij het leuk om mee te werken aan uitdagende projecten en ondersteuning te bieden bij opdrachten en taken? Top, dan hebben wij een perfecte uitdaging voor je! Autosociaal zoekt een enthousiaste stagiair(e) met een gedreven mindset!
8145
Stagiair(e) Vormgeving en Marketing
Heb jij een liefde voor vormgeving en marketing? Passie voor online en heb jij een creatieve mindset? Ben jij hét talent om de identiteit van honderden autobedrijven om te zetten naar een digitale beleving? Dan zijn zij op zoek naar jou!
8147
Open Sollicitatie
Bij Autosociaal zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven vakidioten met een passie voor hun vakgebied. Is er voor jou momenteel geen geschikte vacature, maar wil je graag bij ons werken? Wie weet hebben we alsnog plek! Stuur jouw open sollicitatie!