Automotive Personal Platform

Creëer de ultieme klantreis met je eigen APP

Hoe makkelijk is het voor jouw klanten om alle service die jij te bieden hebt terug te vinden op één centrale plek? Met jouw eigen APP creëer je een persoonlijk platform waar jouw klanten afspraken kunnen inplannen, informatie kunnen terugvinden, door jouw occasionaanbod kunnen scrollen, schade kunnen melden en vragen kunnen stellen via de chatfunctie. Ze kunnen de APP eenvoudig op hun smartphone gebruiken en krijgen op relevante momenten notificaties verstuurd. Ondertussen voldoe jij automatisch aan de Europese normen voor veiligheid en privacy. Je hebt er bijna geen omkijken naar, maar het biedt wel een superieure klantervaring.

LEES VERDER

AL IN DE BROEKZAK VAN MEER DAN 3000 KLANTEN

Wij bouwen al aan Automotive Personal Platforms voor autobedrijven sinds 2014. Een APP is bereikbaar via desktop en smartphone. Inmiddels hebben wij voor meer dan 1000 autobedrijven een APP ontwikkeld in hun eigen herkenbare huisstijl.

Waarom zoveel autobedrijven een eigen APP gebruiken?
Met een APP van vergroot jij je omzet en verbeter je de klanttevredenheid. Bovendien voldoe je automatisch aan Europese normen rondom privacy en online security.

Alle systemen en databases in één omgeving

In jouw APP koppelen wij de gegevens van jouw klanten aan de garagesoftware van alle bekende spelers in de markt. Of het nu om financiën, je occasionaanbod of je werkplaatsagenda gaat. Zo kunnen we eenvoudig inspelen op de behoeften van jouw klanten. We weten beter wat ze willen dan zij zelf.

Volledig in jouw huisstijl

Wij zorgen ervoor dat jouw APP precies aan jouw smaak en huisstijl voldoet. Daarmee is het een prachtig visitekaartje, een hyperpersoonlijke klan-omgeving en een online showroom ineen. 

Je voldoet automatische aan Europese wetgeving

Jouw APP van Autosociaal voldoet automatisch aan de Europese normen rondom privacy en veiligheid.

‘Bij onverwachte kosten kunnen we via onze APP een berichtje sturen en
updates geven hoe het ervoor staat met een foto. Een extra stukje service.’

Gerrie Weijman – mede-eigenaresse van James Auto Jawes

Waarom jouw klanten weg zullen zijn van jouw APP

Een eigen APP is een krachtige manier om de band met je klant te versterken.
Door in te spelen op verschillende klantbehoeftes biedt je een zeer persoonlijke ervaring.

Jouw klanten zijn altijd geïnformeerd

Via jouw APP kunnen jouw klanten eenvoudig hun voertuiggegevens bekijken. Met notificaties informeer je ze als het tijd is voor een keuring of bijvoorbeeld winterbanden. Dit gaat volledig automatisch.

Jouw klanten kunnen zelf simpel afspraken maken

Via een intuïtieve interface maken jouw klanten afspraken voor onderhoud of reparaties. Met slechts een paar klikken controleren ze de beschikbaarheid en kiezen ze tijd en datum.

Jouw klanten blijven op een laagdrempelige manier in contact

Via de chatfunctie kunnen jouw klanten snel en simpel berichtjes sturen. Daarin kunnen ze eventueel foto’s, video’s en hun live-locatie delen.

Alle belangrijke formulieren en nummers binnen handbereik

Jouw klanten kunnen in jouw APP een schadeformulieren invullen en hebben de nummers die handig zijn bij pech of schade altijd bij de hand.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.