Autobedrijf Kempers

Niels Kempers van Opel dealer Auto Kempers:

Up-to-date online platformen

Door middel van onze samenwerking met Autosociaal willen we zorgen dat onze online platformen up-to-date zijn. Klanten moeten van onze website de identiteit van ons bedrijf kunnen lezen.

Online klantreis

Naast de uitstraling van de website, is het duidelijk weergeven van onze occasions en het gebruiksgemak erg belangrijk voor ons. Zowel jonge als oudere klanten moeten een afspraak in kunnen plannen op onze website. Daarnaast moeten we klanten mee kunnen nemen langs onze online klantreis.

Inlezen voor bezoek showroom

Met onze nieuwe website van Autosociaal willen we klanten online meenemen door onze showroom. Binnen een aantal weken zagen we al resultaat. Niet alleen voor klanten is een online showroom een verbetering, maar ook voor ons als autobedrijf. Mensen komen beter voorbereid naar de showroom, omdat ze zich online al hebben ingelezen in de occasions die we hebben.

Groot rayon

Naast de website zijn we ook van start gegaan met onze eigen app. Doordat ons rayon behoorlijk groot is, moeten we potentiele klanten laten zien, dat het de moeite waard is om extra kilometers te rijden om bij ons een auto aan te schaffen.  Daarnaast kunnen we klanten door middel van de app laten zien, dat ze ook makkelijk het onderhoud van de auto bij ons kunnen inplannen. Zo spelen we in op klantenbinding en bieden we een extra service aan.

Investeren in jouw online aanwezigheid

Met een eigen app en nieuwe website investeer je in je online aanwezigheid en dit draagt weer bij aan je serviceniveau. Zo behoud je klanten en ontwikkel je nieuwe klanten.

Dealerbedrijf Kempers

Daarnaast willen we met de oplossingen van Autosociaal ook tijd besparen. Klanten plannen nu nog veel werkplaatsafspraken in door te bellen, maar wanneer ze dit via de website of app gaan doen scheelt dit enorm veel tijd. Hierdoor verlagen we de druk op ons personeel. Daarom was het ook zo fijn dat de website al binnen een dag werd opgeleverd. Zo heb je er als bedrijf bijna geen omkijken naar en konden wij ons focussen op zaken waar we goed in zijn: auto’s verkopen en onderhouden.

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!