Autobedrijf Wiegerinck

Bart Wiegerinck, directeur van Autobedrijf Wiegerinck:

Dealerbedrijf

Onze gastvrijheid en twentse vriendelijkheid, dit in combinatie met onze geweldige (familie)historie, dat is waar wij ons mee kunnen onderscheiden. We zijn een dealerbedrijf met een meer dan 100 jarig oud verhaal, wie doet ons dat na?

Customer journey

Dit verhaal moest verteld worden in onze (online) customer journey, en Autosociaal heeft ons daar geweldig bij ondersteunt. Zij begrepen ‘ons verhaal’ vlekkeloos en weten dit d.m.v. moderne technieken te vertalen tot een journey voor ons dealerbedrijf met maximale respons.

Experimenteren met de mogelijkheden

We merken dat de klant van tegenwoordig een laagdrempelige manier van informeren en communiceren verwacht, korte lijntjes. De website die Autosociaal voor ons heeft gebouwd draagt hieraan bij. Klanten kunnen eenvoudig onze app downloaden of met ons chatten. We experimenteren volop met alle online mogelijkheden die Autosociaal ons te bieden heeft.

Samenwerking Autosociaal

Onze samenwerking met Autosociaal loopt gesmeerd. De helpdesk van Autosociaal is goed bereikbaar en neemt al onze zorgen over onze online oplossingen weg. Een aanrader voor autobedrijven en dealerbedrijven die opzoek zijn naar een specialist en volledig ontzorgt willen worden!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!