Digitaal waar kan, menselijk waar nodig

In december 2019 maakte ik, na een carrière van 10 jaar binnen het universele autobedrijf, de overstap naar Autosociaal. Binnen het autobedrijf was ik verantwoordelijk voor hetgeen dat buiten het dagelijkse werk in de werkplaats om speelt. Een enorm brede functie waarin ik alle facetten binnen het autobedrijf heb gezien. In die 10 jaar tijd heeft de automotive branche mijn hart gestolen en was één ding zeker. Ik wilde binnen deze branche blijven werken.

Vanuit perspectief van de klant

Momenteel ben ik werkzaam bij Autosociaal als Customer Supporter en houd ik me bezig met handelen en denken in de geest van onze klant. Met de kennis en ervaring die ik heb meegenomen, begrijp ik als geen ander hoe het werkt binnen het autobedrijf. Wij bekijken bij Autosociaal alles vanuit het perspectief van de klant. Daar kunnen wij op inspringen en het autobedrijf in ondersteunen. Wij leren de identiteit van het autobedrijf kennen, gaan hiermee aan de slag en creëren hun online identiteit. Zo proberen wij hen te ontzorgen.

Jouw verhaal is bijzonder

Wat ik heb meegenomen uit mijn vorige rol is dat het héél belangrijk is voor het autobedrijf om een aantrekkelijk digitaal visitekaartje te hebben. Eén die exact verteld wie jij bent en die de uitstaling heeft die bij jouw autobedrijf past. Daar start het creëren van de persoonlijke connectie met jouw (potentiële) klant.

Jouw klantdata is goud waard

Wat ik in de praktijk heb ondervonden is dat het hebben van een volledig en up-to-date klantenbestand enorm belangrijk is geworden. Mijn ervaring leert dat er voor veel autobedrijven hier nog een groot aandachtspunt ligt. Met ons systeem faciliteren wij het autobedrijf van een plek om klantdata te beheren. Zo wordt op basis van deze data jouw customer journey geautomatiseerd via onze online oplossingen.

Alles in één dag geregeld

Ik ben zelf regelmatig, samen met onze fotografe, op locatie bij het autobedrijf om onze diensten in te richten. Dit doen wij binnen één dag en noemen wij, hoe toepasselijk, een one day delivery.

In het voortraject praten wij over wie jij bent, wat jij doet en waarom jij doet wat je doet. Wij maken jouw online communicatiekanalen persoonlijk. Met de foto’s van jouw bedrijf en jouw mensen, met persoonlijke en goede (SEO) teksten specifiek gericht op de diensten van jouw autobedrijf creëren wij een verhaal die het waard is om gelezen te worden. En daar waar jij denkt dat dit een eindeloos lang traject is, ontzorgen wij jou volledig op dit gebied en kijken wij aan het einde van de dag samen naar jouw unieke en onderscheidende customer journey.

Online staat nooit stil

Wij zorgen ervoor dat alle kanalen fungeren conform de laatste technische normen. Toch blijft online klanten benaderen een proces van ontwikkeling. Nadat ik op bezoek ben geweest bij een autobedrijf onderhoud ik daarom persoonlijk contact met het autobedrijf om maximale performance te realiseren. Wij spreken over de inzichten die klantdata te bieden heeft en het verbeterpotentieel in de kwaliteit van jouw kanalen. Wellicht zijn er nieuwe mogelijkheden om kansen die je nog onbenut laat, te benutten. Zo blijven wij samen bouwen aan jouw customer journey en hoop ik het autobedrijf te ontlasten met mijn expertise.

Ben je geïnteresseerd in mijn hulp of de mogelijkheden de wij jou met Autosociaal te bieden hebben? Ik sta graag voor je klaar!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!