Autobedrijf Jaap de Vries

Jaap de Vries, eigenaar van Autobedrijf Jaap de Vries:

Digitalisering

Met een brede voorraad auto’s en 3000m² showroom, kunt u bij Jaap de Vries altijd terecht voor een betrouwbare occasion. Maar op het gebied van de digitalisering die de laatste jaren plaatsvindt, wisten wij ons geen raad, aldus Jaap de Vries. We vinden het van belang om mee te gaan in de tijd, en een goede online vindbaarheid te hebben. Dit is waarom wij een samenwerking zijn aangegaan met Autosociaal.

Klantbinding optimaliseren

Door middel van onze online platformen, merken wij dat er een betere klantbinding ontstaat met de klant. We zijn makkelijk bereikbaar en kunnen klanten snel te woord staan. Via de app maken we gebruik van de chatfunctie, om in contact te blijven met de klant. Ook merken we dat er via onze online platformen, veel werkplaatsafspraken worden ingepland. Klanten vinden dit veel gemakkelijker, dan telefonisch een afspraak maken.

Verbeterde online vindbaarheid

Daarnaast merken we dat we online goed vindbaar zijn. We bieden een ruim aanbod occasions aan via www.opelaanbod.nl, er is veel keuze. Hiervan wordt ongeveer 2/3e verkocht aan klanten buiten Friesland. Deze klanten hebben zich online georiënteerd via onze website.

Gebruiksvriendelijkheid

De uitstraling van onze kanalen is ontzettend verbeterd. Vanuit de klanten krijgen we hier ook complimenten over. Alles werkt erg gebruiksvriendelijk. Tot slot niet geheel onbelangrijk; de systemen van Autosociaal werken goed samen met de systemen waar wij in werken, zoals bijvoorbeeld Carsystems.

Aanrader

We zijn super tevreden over Autosociaal. Een aanrader voor elk autobedrijf, die nog niet met jullie samenwerkt. We bereiken veel meer mensen, op een veel makkelijkere manier. Dat is voor elk autobedrijf winst!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!