Een website is dé online showroom van je autobedrijf

Meer rendement behalen door een goede website? Met een mooi, slim en gebruiksvriendelijk ontwerp kan jij je klanten zo goed mogelijk (online) bedienen. Het belang van een up-to-date website wordt vaak nog niet ingezien door ondernemers. Toch is je website jouw visitekaartje. Straal als (auto)bedrijf uit waar je voor staat en bereik jouw (potentiële) klanten.

Ergernissen bij een website

Je kent het wel, je opent een website maar deze laadt niet snel genoeg. Na drie seconden ben je je klant kwijt. De spanningsboog van een consument wordt steeds korter, dat komt door de digitalisering. Alles moet sneller gaan dan het licht, zo ook je website. Naast de laadsnelheid zijn er nog meer ergernissen bij jouw (potentiële) klant. Maar de belangrijkste; gebruiksvriendelijkheid. Je website moet gebruiksvriendelijk zijn, zowel in design als in gebruik. Zorg dat er een duidelijk navigatie is en dat klanten gemakkelijk kunnen vinden waar ze naar opzoek zijn. Maak gebruik van duidelijke en overzichtelijke kleuren. Niet te veel drukte, dat leidt af.

 

SEO

Online gevonden worden is vandaag de dag belangrijker dan ooit. De meeste van je bezoekers komen via Google op jouw website terecht. Dus zichtbaar zijn in de zoekmachines is belangrijk om klanten aan te trekken. Investeren in SEO is dus belangrijk. Het zorgt namelijk niet alleen voor een verhoogd aantal bezoekers, het heeft veel meer voordelen. Een daarvan is dat SEO goed meetbaar is. Hierdoor kun je meten of je investering rendabel is en zorgt voor hogere bezoekersaantallen, bezoekers die langer op je website blijven of meer verkopen of aanvragen.

 

Een automotive gerichte website met optimalisaties

Wij begrijpen dat jouw website naadloos moet aansluiten bij de identiteit van jouw (auto)bedrijf. Daarom kiezen we bij Autosociaal voor een slim, gebruiks- en mobielvriendelijk design, afgestemd op jouw huisstijl. Het is van belang dat jouw website altijd up-to-date is en voorzien wordt van de laatste eisen. Wij helpen je graag om je website te optimaliseren en in te richten naar wens. Of het nu je occasions zijn, je planning, leadmanagementsysteem of financieringspartij is. Wij koppelen met alle bekende spelers uit de markt, een veelvoud aan koppelingen en integraties.

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!