Garage All Round

Rob Lakeman, eigenaar van Garage All Round

Garage allround

Garage All Round is al ruim 50 jaar een begrip in Wevershoof en omgeving. In 2020 heeft voormalig eigenaar Rob Lakeman het bedrijf overgenomen. Garage All Round is een echte allround garage welke is aangesloten bij BOVAG. Als klant kun je terecht met elke auto. Bij Garage All Round staat de aandacht voor de klanten altijd voorop. De klant heeft geen nummertje en vindt het persoonlijk erg belangrijk. Garage All Round vindt het belangrijk dat een klant zich thuis voelt bij hen en het dorpsgevoel, zoals zij dat voelt op de werkvloer. Sindsdien heeft Garage All Round 5 monteurs in dienst, die er elke dag voor zorgen dat de klant geholpen kan worden en altijd eerlijk advies kan geven. Mede vermijden is er een bedrijf dat een tevreden klantenkring kent.

Autosociaal faciliteert onze online omgeving

Sinds 2018 zijn wij klant bij Autosociaal. Wij merken dat in de tijd waar we nu in het leven zijn de online positionering van je autobedrijf een automatische rol speelt. Autosociaal is een partij die gespecialiseerd is in de automotive om het autobedrijf te ontzorgen en online te positioneren. We vonden het belangrijk dat klanten de mogelijkheid hadden om online werkplaatsafspraken in te plannen te bieden. Hierom hebben wij toen de tijd contact opgenomen met Autosociaal om ervoor te zorgen dat zij dit voor ons konden bereiken. Doordat Autosociaal alles automatiseert voor ons, helpt dit mij om een hoop werk uit handen te nemen. Sinds wij een samenwerking hebben met Autosociaal merken wij dat we online beter vindbaar zijn en dat de conversies hoger liggen als op onze vorige website.

Autosociaal is mijn online partner

Garage All Round heeft er bewust voor gekozen om ons niet te sluiten bij een garageconcept. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden om onze eigen identiteit te behouden. Wij willen het offline gedeelte van Garage All Round vertalen naar het online gedeelte. Dit heeft Autosociaal in samenwerking met ons weten te bereiken. Zij werken op een gestandaardiseerde manier, maar wel persoonlijk. Zo hebben wij nu een eigen website, verzenden zij onze mail herinneringen en hebben wij een eigen APP. Zij zijn echt een online partner.

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. Toen wij in 2018 op zoek waren naar een onlinepartner welke onze wensen kon verwezenlijken, kwamen we in contact met Autosociaal. We hadden een goed gevoel bij Autosociaal, omdat zij gespecialiseerd zijn in de automotive. Zij ontzorgen onze online omgeving en zorgen dat wij online goed op de markt staan. Naast het ontzorgen van al onze online diensten vind ik het ook fijn dat er een vaste contactpersoon is. Voor vragen over problemen kunnen wij hier altijd terecht en wordt hiernaar verzameld en samengevoegd. Al met al zijn wij erg tevreden over Autosociaal.

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!