APP

Een eigen app voor jouw autobedrijf. Meer dan 90% van alle Nederlanders gebruikt een smartphone. Hierdoor staat iedereen in nauw contact met elkaar. Een eigen app is daarom een onmisbare tool binnen de automotive. Wij realiseren een unieke app voor jouw autobedrijf, afgestemd op jouw huisstijl en merk. Zo verleen je nog betere service aan je klanten.

Wat kun je ermee?

Een app verhoogt (bewezen) de verkoop van occasions en werkplaatsafspraken. Klanten ontvangen een automatische herinnering voor een APK of onderhoudsbeurt. Hierna kunnen ze zelf een afspraak inplannen. Bovendien kunnen ze in de app gemakkelijk jouw occasionaanbod bekijken.

Met de app verleen je service op het allerhoogste niveau en versterk je de relatie met je klant. Door het schadeformulier via de app aan te bieden, verleen je gemakkelijk hulp bij pech en storingen. Bij vragen kunnen klanten gemakkelijk contact zoeken via de chat.

Wij integreren onze occassionmodule in jouw voertuigmanagementsysteem. Zo komen de occasions die jij invoert automatisch in je app te staan. Daarnaast zorgt onze werkplaatsplanmodule ervoor dat afspraken die in de app worden gemaakt, automatisch worden doorgestuurd naar jouw planningssoftware. Besluit je ondertussen gebruik te maken van een ander invoerportaal of plansysteem? Geen probleem! Omdat wij met alle bekende partijen koppelen, kunnen wij de koppeling kosteloos voor je omzetten.

Check hier onze uitlegvideo:

Meer dan een app

Benieuwd wat onze app voor jouw autobedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Naast het realiseren van een app, maken wij ook websites afgestemd op jouw huisstijl en wensen. Ook verzorgen we advertising en e-mailmarketing. Kortom, alles voor de allerbeste online klantervaring.

Meer informatie? Ontwikkel je eigen app.