WEBSITE

Je website is dé online showroom van je autobedrijf. Met een mooi, slim en gebruiksvriendelijk ontwerp kan jij je klanten zo goed mogelijk (online) bedienen. Jij bent in de lead. Bepaal zelf jouw thema, stijl, afbeeldingen & video’s, dan zorgen wij voor een gebruiksvriendelijk en modern ingerichte website. Deze koppelen we bovendien aan je occasion-invoerportaal en plansysteem.

Effectief en gebruiksvriendelijk

Tijdens het ontwerpen van de website bepalen we samen hoe we de functionaliteiten slim en gebruiksvriendelijk kunnen vormgeven. Wat is het belangrijkste doel van de website? Welke acties moet jouw (potentiële) klant uitvoeren? Zo geven wij de klant de mogelijkheid om eenvoudig een offerte of financiering aan te vragen, een proefrit in te plannen of snel en makkelijk een online afspraak te maken via onze werkplaatsmodule.

Wij integreren onze occassionmodule met jouw voertuigmanagementsysteem. Zo komen de occasions die jij invoert automatisch op je website te staan. Daarnaast zorgt onze werkplaatsplanmodule ervoor dat afspraken die via jouw website worden gemaakt, automatisch worden doorgeschakeld naar jouw planningssoftware. Besluit je ondertussen gebruik te maken van een ander invoerportaal of plansysteem? Wij koppelen met alle bekende partijen in de automotive branche en zetten de koppelingen kosteloos voor je om.

Check hier onze uitlegvideo:

Meten is weten

Wij weten waar je websiteverkeer vandaan komt, waar de bezoeker naar zoekt en hoe hij zich door je online showroom navigeert. Hierover ontvang je uitgebreide rapportages en inzichten in het zoekgedrag van je online showroombezoeker. Uiteraard richten we je website zo in, dat deze goed vindbaar is in zoekmachines als Google.

Onze websites staan continu in ontwikkeling en zijn daarom altijd up-to-date. Ze voldoen aan de laatste veiligheidseisen, zijn responsive en mobielvriendelijk. Wil jij beter gevonden worden in de zoekmachines? Je werkplaatsplanningsproces digitaliseren? Oftewel, een (betere) website voor je autobedrijf? Wij helpen je hier graag bij! Naast websites ondersteunen wij autobedrijven ook met een eigen app, e-mailmarketing en advertising.

Benieuwd? Neem contact op!