JE WEBSITE IS DÉ ONLINE SHOWROOM VAN JE AUTOBEDRIJF.

Wij verbinden onze klanten met hun klanten. Dit doen wij door te ondersteunen in het realiseren van de allerbeste klantervaring online. Hoe? Door jullie website zo in te richten dat deze naadloos aansluit bij de identiteit van je autobedrijf.

Samen zorgen we voor een mooi, slim en gebruiksvriendelijk ontwerp, afgestemd op jouw huisstijl of merk. Bij het ontwerpen van de website bepalen we hoe we de functionaliteiten zo slim en gebruiksvriendelijk mogelijk kunnen vormgeven. Wat is het belangrijkste doel van de website? Welke acties moet de potentiële klant uitvoeren? Zo geven wij de (potentiële) klanten de mogelijkheid om eenvoudig een offerte of financiering aan te vragen, een proefrit in te plannen of snel en eenvoudig een afspraak in te schieten via onze werkplaatsplanner.

Meten is weten. Daarom meten wij alles door wat er maar te meten valt. Wij weten waar je websiteverkeer vandaan komt, waar de bezoeker naar zoekt en hoe zij zich bewegen op je website. Je ontvangt uitgebreide rapportages over de resultaten van je website en krijgt inzichten in het zoekgedrag van je online showroombezoeker.

Wij integreren de website met je occasion-invoerportaal en plansysteem. Hierdoor sluit de website naadloos aan op jouw dagelijkse werkzaamheden.

Elke website wordt door ons Google-geoptimaliseerd. Zo wordt je autobedrijf en occasionaanbod nog beter gevonden op het internet. Onze websites staan continu in ontwikkeling en zijn daarom altijd up-to-date. Ze voldoen aan de laatste veiligheidseisen, zijn responsive en mobielvriendelijk.

Ontvang tijdelijk een gratis websitescan