HET VERHAAL VAN AUTOSOCIAAL

Wie een auto koopt, wil ’m in het echt kunnen zien. Hem kunnen aanraken. Even een proefrit maken. Wat dat betreft zal de wereld niet zo snel veranderen. Maar op andere vlakken verandert de wereld wel. Want hoe zorg je ervoor dat potentiële autokopers naar jou toe komen als ze zich vooral online oriënteren? En als ze klant zijn, hoe zorg je ervoor dat ze dat ook blijven? Precies daarvoor is Autosociaal opgericht. Sinds 2014 helpen wij autobedrijven in de Benelux om online in contact te komen én te blijven met hun klanten.

AL MEER DAN 1000 AUTOBEDRIJVEN

Met behulp van de nieuwste technologieën zorgen we ervoor dat nieuwe en bestaande klanten op het juiste moment de juiste boodschap krijgen via een website, e-mail, whatsapp-bericht of advertentie. Volledig geautomatiseerd, zodat jij je kunt richten op alles waar jij goed in bent. Inmiddels doen we dit voor meer dan 1000 autobedrijven. Met veel succes en naar volle tevredenheid. Ons klantenbestand blijft maar groeien.

“We zijn super tevreden over Autosociaal. Een aanrader voor elk autobedrijf, die nog niet met jullie samenwerkt. We bereiken veel meer mensen, op een veel makkelijkere manier.
Dat is voor elk autobedrijf winst!”

Jaap van autobedrijf Jaap de Vries

HIERVOOR KUN JE AUTOSOCIAAL INSCHAKELEN

ONS GEHEIM? ONZE MENSEN

Autosociaal zit in Hengelo. Niet de meest voor de hand liggende plek voor een tech-bedrijf, maar dat houdt ons scherp en met beide voeten aan de grond. We begrijpen de autowereld als geen ander en hebben ontzettend veel kennis over en ervaring in de wereld van de ict en automatisering. Bovendien hechten we veel belang aan persoonlijk contact. We zijn altijd bereikbaar en benaderbaar. Dat bevordert de kwaliteit van onze oplossingen en helpt ons de service te bieden die jij nodig hebt. Juist als je veel online werkt, is het van groot belang om mensen in het echt te zien en te spreken.

JIJ BEPAALT DE RICHTING, WIJ HELPEN JE OP WEG

Samen kun je meer dan in je eentje. We vinden het ontzettend belangrijk om maatwerk te leveren en goed naar onze klanten te luisteren. Jij weet het beste welke richting je op wilt, wij faciliteren je met de juiste tools om daar te komen. Met onze kennis en creativiteit helpen we om jouw online plannen naar een hoger plan te trekken. Een vaste contactpersoon is altijd beschikbaar om je te woord te staan.

Nou ja, bijna altijd.

TIJD VOOR EEN GOED GESPREK

Met onze kennis van online technologieën en automatisering helpen wij jou niet alleen aan meer showroombezoekers, proefritten en werkplaatsafspraken, maar ook aan een hogere klanttevredenheid. Zonder dat jij daar heel veel meer voor hoeft te doen. Interessant? Ja, natuurlijk is dat interessant! Neem gerust contact met ons op, we leggen je graag nog veel meer uit. Tot snel!

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.