Adsmotive

KOM BOVENAAN IN GOOGLE TE STAAN

Waar begint iemand te zoeken naar een nieuwe auto of een garage voor onderhoud? Precies: op Google. Hoe hoger jouw autobedrijf in de zoekresultaten staat, hoe eerder ze op jouw link zullen klikken. Maar hoe doe je dat, hoe zorg je ervoor dat je de concurrentie onder je laat in de Google zoekresultaten? Nou, met de volledig geautomatiseerde Google advertenties van Adsmotive bijvoorbeeld.

LEES VERDER

speciale algoritmes voor autobedrijven

Kijk, zo werkt het. We beginnen met het bepalen van de juiste zoektermen. Wat wil jouw klant weten en wat wil jij bereiken? Meer proefritten bijvoorbeeld, of meer werkplaatsbezoeken? Nadat we dat hebben vastgesteld, kunnen we jouw website met Google Ads integreren.

De slimme algoritmes van Adsmotive zijn speciaal ontwikkeld voor autobedrijven. En zorgen ervoor dat jouw website bovenaan in Google komt te staan met de relevante boodschap. We werken met vaste budgetten. Zo heb je volledige controle over de samenwerking en het resultaat. 

JE WEET PRECIES WAAR JE AAN TOE BENT

Kies het pakket dat bij je past en betaal een vast bedrag per dag.

1. Compleet

€5,- per dag  |  €150,- per maand

2. Premium

€7,50 per dag  |  €225,- per maand

3. Platinum

€10,- per dag  |  €300,- per maand

4. Excellent

€12,50 per dag  |  €375,- per maand

‘We krijgen veel positieve reacties vanuit de klant hoe we ons positioneren en op onze online omgeving. Zelf zijn we er ook ontzettend positief over. Onze online vindbaarheid is aanzienlijk verbeterd.’

Adrie Valentijn – Directeur van Carprof Valentijn

vergroot je kansen,
maak gebruik van onze experts

Om echt alles uit jouw online marketing-activiteiten te halen, kun je onze experts inschakelen. Google kent geen geheimen voor ze. Bovendien helpen ze je graag om Adsmotive te combineren met onze remarketing-oplossing: de Carconnector. Heeft iemand bijvoorbeeld een occasion bekeken op je website? Carconnector zorgt ervoor dat diezelfde occasion op social media te zien is. Zo wordt online adverteren wel heel eenvoudig.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.