Lead Developer

Om onze groei te begeleiden zijn we ter uitbreiding van ons development team op zoek naar een gemotiveerde lead developer. Eén ding is zeker, we hebben een geweldige uitdaging voor je!

Autosociaal is een (snel) groeiend bedrijf met internationale ambitie en ontwikkelt aan het éérste Customer Data Platform voor de automotive markt. Als Lead Developer ben je een belangrijke spil in ons team. Je werkt nauwlettend samen met onze Product Owner en meerdere Front- en Backend developers. Samen met ons development team speel je een centrale rol bij de (door)ontwikkeling van onze online oplossingen en bieden we je veel vrijheid om jouw technische visie en ideeën uit te werken en te vertalen in onze roadmap. We doen er alles aan om een omgeving te creëren waar jij je creativiteit kwijt kunt en je competenties verder kunt ontwikkelen.

Wie wij zijn
Autosociaal is de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot één van de grootste digital marketing organisaties in de Nederlandse automotive branche. Ons Customer Data Platform speelt hierin een centrale rol. Daarnaast hebben we nog een aantal andere producten in ons portfolio als een drag-and-drop website-cms, een appconfigurator en diverse (geautomatiseerde) advertising tools. Deze diensten, en tal van andere databronnen, koppelen we aan ons Customer Data Platform om dataprofielen op te bouwen en actionable insights te creëren.

De fundering hiervoor is al gelegd, maar we hebben nog veel ambitieuze plannen met het systeem. We willen nóg beter worden in het verrijken van klantprofielen, het visualiseren van waardevolle touchpoints & kansen en het ontwikkelen van een adaptive customer journey om geautomatiseerd marketing automation flows te kunnen creëren. Ook hebben we de ambitie om internationaal een toonaangevende speler te worden en zijn daarom erg blij met onze eerste klanten in België.

Over jouw functie
Wij zijn op zoek naar een ondernemende Lead Developer die zich vol hartstocht wil inzetten voor Autosociaal. Je bent altijd op de hoogte van de laatste technologische innovaties, signaleert kansen en weet ze te vertalen naar mooie verrijkingen voor het platform. Dankzij jouw technische kennis en oog voor detail ben jij van onschatbare waarde.

Je leert snel, beschikt over de vaardigheden om anderen mee te nemen in je visie en bent hét aanspreekpunt tijdens onze standups, scrumsessies en daarbuiten, zodat onze sprintdoelen gerealiseerd worden. Met jouw doelgerichte en inspirerende houding weet je jouw team naar een hoger niveau te tillen. De kwaliteit van jouw code is dan ook uitstekend en een optimaal development proces is een no-brainer voor je.

Kortom, we zoeken een ambitieuze, resultaatgerichte persoonlijkheid die beschikt over:

 • Een systematische, consistente en accurate werkhouding
 • Een duidelijke technologische visie en het verlangen om te innoveren
 • Een motiverende leiderschapsstijl
 • Ervaring met het bouwen van API-koppelingen
 • Ervaring met het aanbrengen van datastructuren
 • Ervaring met PHP en Javascript/Typescript
 • Ervaring in het aansturen (en opleiden) van programmeurs
 • Ervaring in een relevante functie is een pré
 • Kennis van Laravel en React is een pré

Wat wij jou bieden
We zijn dus flinke stappen aan het zetten en bieden jou meer dan een baan. Bij Autosociaal kun je iedere dag een beetje beter worden, in een goede werksfeer. We begrijpen dat jij alleen maar kan presteren en jezelf kunt ontwikkelen als alles goed voor elkaar is. Daarom bieden wij jou groei en ontwikkelmogelijkheden. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien. En daar gaan we voor. Met een professioneel, ambitieus en informeel team. Daarbij zijn goede primaire en secundaire voorwaarden, flexibiliteit, en een scherpe teamgeest onmisbaar. Kort opgesomd bieden we je daarom het volgende:

 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open
 • De kans om aan de slag te gaan bij een toonaangevend bedrijf met internationale ambities
 • Je hebt recht op 30 vakantiedagen. Als je belooft om terug te komen
 • Een fijn salaris op basis van ervaring/ prestatie
 • Een mooie toekomst met onze uitstekende pensioenvoorziening
 • Ongekend goede werksfeer. Je komt terecht in een divers team met een informele cultuur

Interesse?
Ben je van mening dat jij de beste keuze bent voor deze functie? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?
Stuur dan je motivatie en curriculum vitae t.a.v. Thijs van der Wal naar: solliciteren@autosociaal.nl.
Meer informatie vind je op www.autosociaal.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures