Lead Developer

Om onze groei te begeleiden zijn we ter uitbreiding van ons development team op zoek naar een gemotiveerde lead developer. Eén ding is zeker, we hebben een geweldige uitdaging voor je!

Autosociaal is een (snel) groeiend bedrijf met internationale ambitie. Als Lead Developer ben je een belangrijke spil in ons team. Je werkt nauwlettend samen met onze Product Owner en meerdere Front- en Backend developers. Samen met ons development team speel je een centrale rol bij de (door)ontwikkeling van onze online oplossingen en bieden we je veel vrijheid om jouw technische visie en ideeën uit te werken en te vertalen in onze roadmap. We doen er alles aan om een omgeving te creëren waar jij je creativiteit kwijt kunt en je competenties verder kunt ontwikkelen.

Wie wij zijn

Autosociaal is de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot één van de grootste digital marketing organisaties in de Benelux automotive branche. We hebben veel ambitieuze plannen. We willen nóg veel beter worden in het verrijken van klantprofielen en het linken van waardevolle touchpoints. Ook hebben we de ambitie om internationaal een toonaangevende speler te worden en zijn daarom erg blij met onze eerste klanten in België.

Over jouw functie

Wij zijn op zoek naar een ondernemende Lead Developer die zich vol hartstocht wil inzetten voor Autosociaal. Je bent altijd op de hoogte van de laatste technologische innovaties, signaleert kansen en weet ze te vertalen naar kansen voor ons platform. Dankzij jouw technische kennis en oog voor detail ben jij van onschatbare waarde. Je leert snel, beschikt over de vaardigheden om anderen mee te nemen in je visie en bent hét aanspreekpunt tijdens onze standups, scrumsessies en daarbuiten, zodat onze sprintdoelen gerealiseerd worden. Met jouw doelgerichte en inspirerende houding weet je jouw team naar een hoger niveau te tillen. De kwaliteit van jouw code is dan ook uitstekend.

Kortom, we zoeken een ambitieuze, resultaatgerichte persoonlijkheid die beschikt over:

• Een systematische, consistente en accurate werkhouding;

• Een duidelijke technologische visie en het verlangen om te innoveren;

• Een motiverende leiderschapsstijl;

• Ervaring met het aanbrengen van achitectuur van belangrijke softwarecomponenten, systemen en functies.

• Ervaring met het bouwen van API-koppelingen

• Ervaring in het aansturen (en opleiden) van programmeurs;

• Ervaring in een relevante functie is een pré;

• Ervaring met PHP (Laravel) en Javacscript/ Typescript (React)

Wat wij jou bieden

Bij Autosociaal kun je iedere dag een beetje beter worden, in een goede werksfeer. We begrijpen dat jij alleen maar kan presteren en jezelf kunt ontwikkelen als alles goed voor elkaar is. Daarom bieden wij jou groei en ontwikkelmogelijkheden. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien. En daar gaan we voor. Met een professioneel, ambitieus en informeel team.

Daarbij zijn goede primaire en secundaire voorwaarden, flexibiliteit, en een scherpe teamgeest onmisbaar. Kort opgesomd bieden we je daarom het volgende:

• Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;

• Kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;

• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open;

• De kans om aan de slag te gaan bij een toonaangevend bedrijf met internationale ambities;

• Je hebt recht op 30 vakantiedagen. Als je belooft om terug te komen;

• Een fijn salaris op basis van ervaring/ prestatie;

• Een mooie toekomst met onze uitstekende pensioenvoorziening;

• Ongekend goede werksfeer. Je komt terecht in een divers team met een informele cultuur.

 

Interesse? Ben je van mening dat jij de beste keuze bent voor deze functie? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae t.a.v. Roy Roelofs naar: solliciteren@autosociaal.nl.

Meer informatie vind je op www.autosociaal.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures