Marco van Beek Premium Cars en Carservice

Joep, verkoop, inkoop en marketingmedewerker bij  Autobedrijf Marco van Beek:

Marco van Beek Premium Cars en Carservice

Marco van Beek Premium Cars en Carservice bestaat sinds 1939. In 2008 is het bedrijf overgenomen door Marco van Beek en heeft het een naamwisseling gehad. Autobedrijf Marco van Beek, was eerder autobedrijf Gert Ruinemans. We zijn gespecialiseerd in het vinden, aanbieden en onderhouden van hoogwaardige jonge occasions met de nadruk op de Duitse markt.

Autobedrijf van het jaar 2012-2013

We kijken trots naar ons bedrijf en de ontwikkelingen die we afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Zoals bijvoorbeeld de uitreiking van autobedrijf van het jaar 2012-2013, dat is een grote mijlpaal voor ons autobedrijf. Wij vinden dat niet alleen de te verkopen auto er spik en span uit moet zijn, maar het bedrijf ook. Het is tenslotte de eerste indruk die je achterlaat, een onderdeel van je visitekaartje. Details bepalen hoe succesvol je bedrijf wordt.

Online omgeving

Naast ons offline visitekaartje, is een online omgeving voor het autobedrijf ook niet meer weg te denken. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Autosociaal. Zij hebben een PWA voor ons gemaakt. Hier worden veel online werkplaatsafspraken ingepland, dit scheelt ons veel tijd.

Samenwerking Autosociaal

De samenwerking met Autosociaal bevalt ons heel goed. Ze faciliteren het online contact met onze klanten op een innovatieve manier. Er is persoonlijk contact en er wordt tijd voor ons gemaakt bij vragen.  Bij problemen wordt er met ons meegedacht en wordt het altijd zo snel mogelijk opgelost. Een goede service!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!