E-MAILMARKETING

Om de allerbeste online klantervaring te realiseren, zetten wij onder andere e-mailmarketing in. Daarbij creëren en automatiseren we contactmomenten die waarde toevoegen voor jouw klanten. Ze ontvangen bijvoorbeeld een melding van de winterbandenwissel of een onderhoudsafspraak, volledig in jouw herkenbare huisstijl.

Wat kun je ermee?

Wist jij dat het gemiddelde openingspercentage van een e-mail ruim 50% is? Dat 51% hiervan op een smartphone wordt geopend? En dat wij Nederlanders gemiddeld 150 keer per dag onze mobiele telefoon raadplegen?

Het juist inzetten van e-mailmarketing kent veel voordelen voor het autobedrijf. Zo kun je sympathie opwekken bij je klanten, je naamsbekendheid onder je huidige klantenbestand laten stijgen en meer conversiedoelen realiseren. Onze specialisten voorzien de contactmomenten van overtuigende teksten, krachtige CTA’s en een professioneel design. Door de juiste filters te activeren zorgen we er bovendien voor dat jouw klanten precies de informatie ontvangen waar zíj behoefte aan hebben.

 

Check hier onze uitlegvideo:

De kracht van data

Wij geloven in de kracht van data. Daarom creëren we waardevolle inzichten en sturen we onze gezamenlijke aanpak continu bij. We optimaliseren de resultaten, zodat ze meetbaar bijdragen aan een stijging in jouw klanttevredenheid.

Naast e-mailmarketing bieden we jouw autobedrijf een app, een website en advertising: allemaal voor de allerbeste online klantervaring. Benieuwd? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Benieuwd? Neem contact op!