JE WEBSITE IS DÉ ONLINE SHOWROOM VAN JE AUTOBEDRIJF.

Wij verbinden onze klanten met hun klanten. Dit doen wij door te ondersteunen in het realiseren van de allerbeste klantervaring online. Hoe? Door jullie website zo in te richten dat deze naadloos aansluit bij de identiteit van je autobedrijf.

Samen zorgen we voor een mooi, slim en gebruiksvriendelijk ontwerp, afgestemd op jouw huisstijl of merk. Bij het ontwerpen van de website bepalen we hoe we de functionaliteiten zo slim en gebruiksvriendelijk mogelijk kunnen vormgeven. Wat is het belangrijkste doel van de website? Welke acties moet de potentiële klant uitvoeren? Zo geven wij de (potentiële) klanten de mogelijkheid om eenvoudig een offerte of financiering aan te vragen, een proefrit in te plannen of snel en eenvoudig een afspraak in te schieten via onze werkplaatsplanner.

Meten is weten. Daarom meten wij alles door wat er maar te meten valt. Wij weten waar je websiteverkeer vandaan komt, waar de bezoeker naar zoekt en hoe zij zich bewegen op je website. Je ontvangt uitgebreide rapportages over de resultaten van je website en krijgt inzichten in het zoekgedrag van je online showroombezoeker.

Wij integreren de website met je occasion-invoerportaal en plansysteem. Hierdoor sluit de website naadloos aan op jouw dagelijkse werkzaamheden.

Elke website wordt door ons Google-geoptimaliseerd. Zo wordt je autobedrijf en occasionaanbod nog beter gevonden op het internet. Onze websites staan continu in ontwikkeling en zijn daarom altijd up-to-date. Ze voldoen aan de laatste veiligheidseisen, zijn responsive en mobielvriendelijk.

Ontvang tijdelijk een gratis websitescan

 

MET EEN EIGEN APP ZIT JE ALTIJD IN DE BROEKZAK VAN JE KLANT.

Meer dan 90 procent van de mensen in Nederland heeft een smartphone en staan via hun smartphone in nauw contact met elkaar. Een eigen app is daarom een onmisbare tool geworden voor autobedrijven om hun klanten te bereiken.

Een app, afgestemd op jouw huisstijl of merk, verhoogt bewezen de verkoop van occasions en werkplaatsafspraken. Klanten kunnen gemakkelijk via de app het occasionaanbod bekijken en plannen zelf hun afspraak in, nadat ze een (automatische) herinnering hebben ontvangen voor hun APK of onderhoudsmoment.

Met de app verleen je service op het allerhoogste niveau en versterk je laagdrempelig de relatie met de klant. Je verleent gemakkelijk hulp bij pech en storingen door het schadeformulier via de app aan te bieden of bij vragen snel en gemakkelijk contact te zoeken via de chat.

Wij integreren de app met je occasion-invoerportaal en plansysteem. Op deze manier sluit de app naadloos aan op de dagelijkse werkzaamheden van jouw autobedrijf.

Meer informatie? Ontwikkel je eigen app.

 

BEREIK JOUW KLANT OP HET JUISTE MOMENT MET MARKETING AUTOMATION.

Wij ondersteunen autobedrijven bij het transformeren van klantdata naar een waardevolle klantreis. We benutten de kracht van ieder kanaal, maar laten de klant bepalen hoe hij graag geïnformeerd wil worden. Het juiste bericht, via het juiste kanaal, op het juiste moment.

Wij creëren en automatiseren contactmomenten die ertoe doen, die waarde toevoegen. Een melding van de winterbandenwissel of onderhoudsafspraak, een persoonlijke felicitatie op de verjaardag van je klant of een herinnering voor zijn of haar APK. Zo creëren we samen een unieke klantervaring en benutten we de kracht van ieder kanaal.

Wij geloven in de kracht van data. Daarom blijven wij waardevolle inzichten continu bijsturen en optimaliseren zodat ze meetbaar bijdragen aan een stijging in jouw klanttevredenheid.

Gratis Quickscan
95% van de bedrijven waarvoor wij de Quickscan hebben uitgevoerd is zichtbaar gegroeid na de scan. BEÏNVLOED JOUW POTENTIËLE KLANT MET ADVERTISING.

Google Ads
Een potentiële klant gebruikt verschillende online kanalen om zich te oriënteren bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Dankzij ons automotive algoritme weten we exact welke zoekwoorden door jouw klant gebruikt worden. Met Google Search en Ads kun je effectief en doelgericht adverteren. Met aansprekende en wervende advertentieteksten triggeren we potentiële kopers om door te klikken naar jouw website.

Facebook advertising
Elk autobedrijf kan groeien met de inzet van social media. Bereik jouw doelgroep op een gerichte manier door Facebookadvertenties in te zetten. Via Facebook is het mogelijk om potentiële kopers, die je website al eens bezocht hebben, opnieuw te banderen en aan te zetten tot aankoop.

Meten is weten. Daarom meten wij alles door wat er maar te meten valt. Je ontvangt uitgebreide rapportages met waardevolle inzichten en resultaten van de campagnes.

Is jouw website geschikt voor onze automotive advertentie oplossingen?
Doe de gratis websitescan!


          

Kom in verbinding met je (potentiële) klant

met de online oplossingen van Autosociaal.

Iedere klant is uniek, iedere klantreis dus ook. In het huidige (hoogtechnologische) marketinglandschap vol met mogelijkheden
is het uitdagend om de optimale klantervaring te realiseren. Wij ondersteunen bij het inrichten van jouw ideale online landschap.
Samen bekijken we welke oplossing het beste bij jouw bedrijf en doelstellingen past.

WEBSITE

Zorg dat je website goed vindbaar is en creëer online een unieke ervaring voor bezoekers en potentiële klanten. 

Meer informatie  ->   

APP

Versterk de relatie met je klant en leg eenvoudig contact, verhoog je werkplaatsbezetting
en omzet.

Meer informatie  ->

Customer centricity

E-MAILMARKETING

Met de juiste data kun je marketingactiviteiten automatiseren en jouw boodschap personaliseren. Met marketing automation bieden wij content aan die relevant is voor jouw (potentiële) klant op elk moment van hun klantreis.

Meer informatie  ->

ADVERTISING

Wij kennen je doelgroep. Weten welke online kanalen de (potentiële) klant gebruikt en hoe wij die kanalen slim voor jouw autobedrijf kunnen inzetten. Wij zetten in wat werkt om jouw (potentiële) klant aan te zetten tot actie.

Meer informatie  ->

Site Check

Wil jij een gratis site check? Vraag hier aan:

Contact

Goudstraat 17
7554 NG
Hengelo

Telefoon:  +31 88 90 90 888
E-mail:      info@autosociaal.nl