ADVERTISING

Het fenomeen adverteren bestaat al eeuwenlang en ook de automotive is er niet onbekend mee. Daarom proberen wij ons hierin te onderscheiden. Met geautomatiseerde en effectieve programma’s weten wij jouw klanten op het juiste moment te bereiken. Door middel van de Carconnector en Adsmotive verzorgen wij de advertising voor jouw autobedrijf.

Google Ads via Adsmotive

Een potentiële klant gebruikt verschillende online kanalen om zich te oriënteren bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Dankzij ons automotive-algoritme weten we exact welke zoekwoorden door jouw klant gebruikt worden. Met Google Search en -Ads kun je effectief en doelgericht adverteren. Met aansprekende en wervende advertentieteksten triggeren we potentiële kopers om door te klikken naar jouw website.

Facebook advertising met de Carconnector

Elk autobedrijf kan groeien met de inzet van social media. Bereik jouw doelgroep op een gerichte manier door social media-advertenties in te zetten. Klanten die zich online oriënteren, bezoeken vaak verschillende websites. Om potentiële klanten niet kwijt te raken, herinneren wij hen aan de occasions die ze op jouw website hebben bekeken. Door klanten op Facebook en / of Instagram advertenties van de specifieke occasions te tonen, worden klanten die je website al eens bezocht hebben, opnieuw benaderd en aangezet tot koop.

Inzicht in prestaties

Meten is weten. Daarom meten wij alles wat er maar te meten valt. Je ontvangt uitgebreide rapportages met waardevolle inzichten en resultaten van de campagnes. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of lees meer over onze diensten! Bij Autosociaal kunnen we namelijk veel meer. Naast advertising voor jouw autobedrijf, bieden we ook een eigen app, website en e-mailmarketing aan.

Benieuwd? Neem contact op!