MEER DAN EEN ONLINE SHOWROOM

Als autobedrijf kun je vandaag de dag niet meer zonder website. Het is de plek waar mensen als eerste naartoe gaan om te kijken welke occasions er in je showroom staan. Maar met een eigen website kun je meer. Het is ook de plek waar klanten komen om een afspraak te maken. En door het webverkeer goed in de gaten te houden, helpt een goede website je ook om leads te achterhalen en je conversie te verhogen.

LEES VERDER

EEN STRAKKE EN GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE OP MAAT

Samen onderzoeken we eerst welke functionaliteiten jouw website nodig heeft. En welke garagesoftware je al gebruikt. We zoeken een thema uit, dat je helemaal naar je eigen smaak kan inrichten. We zorgen ervoor dat de verschillende softwaresystemen naadloos geïntegreerd worden, zodat jouw klanten eenvoudig zelf afspraken kunnen inplannen via de werkplaatsplanmodule en offertes kunnen opvragen.

We integreren onze occasionmodule met jouw voertuigmanagementsysteem. Zo komen alle occasions die jij invoert automatisch op jouw nieuwe website te staan.

Meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand

Sinds autosociaal in 2015 is begonnen, hebben we voor meer dan 1000 autobedrijven een website op maat gemaakt. Maandelijks worden deze website bezocht door meer dan 3.000.000 unieke bezoekers.

Een echt goede website levert meer omzet op

Wij kunnen je niet alleen helpen bij het bouwen van je website, maar ook bij het vergroten van de vindbaarheid. Met de nieuwste SEO-tools zorgen we ervoor dat jouw website hoog in de Google-ranking komt te staan. Bovendien kunnen we precies zien waar jouw bezoekers vandaan komen en naar welke occasions ze kijken. In uitgebreide rapportages delen we deze inzichten, zodat jij je website slimmer in kan richten en scherper kan adverteren.

Safety first en altijd
up-to-date

De online wereld staat niet stil. En de Europese regelgeving ook niet. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en aan de laatste veiligheidseisen voldoet. Daarbij maakt het niet uit of iemand jouw website op een computer, tablet of telefoon bekijkt: hij is op elk device even strak en gebruiksvriendelijk.

‘Klanten geven aan dat de website, app en e-mails er strak uitzien en erg gebruiksvriendelijk is. Wij merken ook dat de conversies vele malen hoger liggen dan voorheen. Hier ben ik erg blij mee.’

Arno – Eigenaar van Auto Klein Gunnewiek

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.