AUTOSOCIAAL PARTNER

SAMENWERKING
PLAN-IT & AUTOSOCIAAL

"Wij zijn eigenlijk de Booking.com van de automotive."

Het doel van Plan-IT is om de dealer of het garagebedrijf een betere planning voor te kunnen schotelen, zodat ze meer efficiency kunnen creëren en voor meer rust kunnen zorgen op de werkplaatsreceptie. Dit is ontstaan vanuit de behoefte van het autobedrijf/de dealer, die toch regelmatig geplande afspraken moesten wijzigen omdat deze niet aansloten met de planning. Zeker in deze moderne tijd waar heel veel online gedaan wordt, komt Plan-IT veel bij klanten die een probleem hebben met de online module die eigenlijk niet goed aansluit op de afspraken die ze al hebben staan. 

“Wij zijn eigenlijk de Booking.com van de automotive”, door ervoor te zorgen dat geplande afspraken direct goed staan en klanten niet onnodig teruggebeld hoeven te worden. Zo creëert Plan-IT een efficiënter en rustiger werkproces, vergelijkbaar met de ervaring van het boeken van een hotel zonder gedoe via Booking.com. 

Innovatieve samenwerking voor optimaal klantbeheer

Wat deze samenwerking zo waardevol maakt, is de combinatie van onze sterke punten. Bij Autosociaal excelleert ons team in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke gebruikersomgevingen. Plan-IT vult deze kracht perfect aan met hun flexibele planningssysteem dat naadloos aansluit op specifieke behoeften. Dit betekent dat uw klanten niet alleen een moeiteloze online ervaring hebben bij het maken van afspraken, maar ook kunnen vertrouwen op een accurate planning in uw werkplaats.

Verhoogde efficiëntie

Door samen te werken met Plan-IT, kunnen wij u helpen uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en uw klanten een service te bieden die boven hun verwachtingen uitstijgt. Met de integratie van Plan-IT’s planningssoftware in uw Autosociaal-omgeving, kunt u rekenen op een efficiënte werkplaatsplanning die uw bedrijf flexibeler maakt. Dit partnerschap stelt ons in staat om u een complete oplossing te bieden die zowel uw digitale klantreis als uw dagelijkse operationele efficiëntie verbetert.

Over Plan-IT

Het is onze missie om met onze softwareprogramma’s werkplaatsen de handvatten te geven om hun planning te optimaliseren, een beter overzicht te geven in de werkplaats en hun sales en aftersales te ondersteunen. Ons doel is dan ook hét plansysteem binnen de automotive te worden – ook in het buitenland. We hebben de kennis, de ervaring, de klantgerichtheid én de drive.

“Van origine zijn wij bij Plan-IT ontwikkelaars en geen designers. Daar zijn andere partijen, zoals Autosociaal, veel beter in. Autosociaal heeft daarin het specialisme en Plan-IT heeft de kennis. Als je die twee ‘best of both worlds’ bij elkaar voegt, dan heb je een hele mooie omgeving.”
~ Leon Wonnink, Sales Manager bij Plan-IT

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag?

Samen kunnen we kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Wil je liever eerst een demo zien?
Die sturen we je graag gratis toe. Wat jij wil.

    Nu een gratis demo ontvangen?

    Edwin Haan

    Operational Manager

    Marktleider in automotive online marketing in Benelux

    © 2014 - 2024 Autosociaal B.V.