Schaepkens

Roy Schaepkens, Operationeel en inkoopmedewerker bij Schaepkens:

Schaepkens

Schaepkens is een autobedrijf dat is opgericht in 1979 door Loek Schaepkens. Toen de tijd zijn ze
begonnen als BP tankstation, maar zijn rond midden jaren 80 overgestapt naar een autobedrijf met een werkplaats. Ons familiebedrijf is gevestigd in het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg in het
pittoreske Klimmen. Doordat Loek Schaepkens voor wat meer rust heeft gekozen, heeft hij het stokje langzaam overgedragen aan zijn zoon Roy Schaepkens.

Samenwerking dealers

Wij zijn gespecialiseerd in het handelen van auto’s met een waarde tussen de €5.000,- en €25.000,-. Doordat wij een nauwe samenwerking hebben met lokale merk-dealers stellen wij met uiterste zorg ons aanbod samen. Wij verkopen veelal dealer kwaliteit occasions, die vaak afkomstig zijn van Nederlandse bodem. Dit zijn dan ook auto’s van een eerste of tweede eigenaar.

Tot stand komen van de samenwerking

In de tijd van nu speelt de online wereld een belangrijke rol. Zo vonden wij ook dat wij mee moesten gaan met de online ontwikkelingen. Door meerdere gesprekken te voeren met de accountmanager van Autosociaal, zijn we tot de beslissing te komen om een app te laten ontwikkelen die onze klanten op de hoogte brengt van onder andere APK reminder of bandenwisselingen. Doordat zij een transparante werkwijze hebben en openstaan voor al onze wensen en behoefte was ons gevoel heel fijn bij Autosociaal.

Innovatief bedrijf

De samenwerking met Autosociaal verloopt heel goed. Wanneer er wat aan de hand is dan zijn zij altijd te bereiken en kijken wij gezamenlijk naar een oplossing. Wij maken nu ongeveer 1 jaar gebruik van de app en dit bevalt ons uitstekend. Onze klanten geven ook positieve reacties op de app en vinden het fijn om een melding te krijgen wanneer er bijvoorbeeld een APK ingepland moet worden. Doordat Autosociaal een innovatief bedrijf is en goed meedenkt met het autobedrijf, zorgt dit ervoor dat we goed voorop blijven lopen. Al met al een fijne samenwerking!

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!