AUTOBEDRIJF OONK - TE WINKEL

In 2013 is Autobedrijf Oonk te Winkel opgericht in Winterswijk door Herbert en André. Herbert was hiervoor al meer dan 40 jaar werkzaam als dealer van verschillende automerken en André werkte als technisch specialist in dezelfde branche. Na de nodige investeringen en de aanschaf van de nieuwste apparatuur konden zij hun motte ‘topservice voor een scherpe prijs’ bij Oonk te Winkel waarmaken. 

Bij Autobedrijf Oonk te Winkel kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto en voor onderhoudsbeurten, apk-service en schadeherstel. Waar u ook naar op zoek bent, de specialisten van Oonk te Winkel staan altijd voor u klaar.

"Jullie bieden een gespecialiseerd product aan voor autobedrijven, die het prijstechnisch evengoed interessant maakt."

Wouter Oonk, mede-eigenaar Autobedrijf Oonk – te Winkel

We zijn tevens aangesloten bij EuroRepar. Op deze manier kunnen wij de klanten een totaalpakket aanbieden met onder andere lease en financieringsopties. Het is in deze veranderende markt lastig om het volledig als stand-alone te doen. Bij EuroRepar zit veel kennis en kunde en ook qua regelgeving worden we hier goed door geholpen. Dit helpt ons om onze klanten nóg beter te kunnen helpen.

VERLOOP VAN DE SAMENWERKING

Voordat wij de website lieten faciliteren door Autosociaal deden we weinig aan reclame en uitstraling. Wij zijn Autosociaal tegengekomen bij een EuroRepar meeting. Jullie bieden een gespecialiseerd product aan voor autobedrijven, die het prijstechnisch evengoed interessant maakt. Wat we hadden was heel basic en je moet een beetje met de tijd meegaan. De vindbaarheid is goed verwerkt en het is fijn dat het product verder uitgebreid kan worden met bijvoorbeeld een eigen app of Google advertenties.

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. Het is een jong en dynamisch team waar veel aandacht gehecht wordt aan persoonlijk contact. Bij problemen kan er contact worden opgenomen met de helpdesk en word je direct netjes geholpen. De kennis van de automotive branche zorgt ervoor dat de producten hier goed op afgestemd zijn. Wij zijn erg tevreden.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.