AUTO KLEIN GUNNEWIEK

Sinds 2017 zijn wij klant bij Autosociaal. Wij merken dat in de tijd waar we nu leven een goede online uitstraling essentieel is. Autosociaal is een partij die gespecialiseerd is als online partner voor het autobedrijf. Autosociaal kan het gevoel wat ik offline aan mijn klanten mee wil geven vertalen naar online. Dit is de reden waarom wij gekozen hebben voor een samenwerking met Autosociaal. Wij merken vanaf het moment dat wij klant zijn, dat er veel positieve reacties komen. Klanten geven aan dat de website, app en e-mails er strak uitzien en erg gebruiksvriendelijk is. Wij merken ook dat de conversies vele malen hoger liggen als voorheen. Hier ben ik erg blij mee.

Auto Klein Gunnewiek heeft er bewust voor gekozen om onafhankelijk te blijven. Zij zijn dan op dit moment ook niet aangesloten bij een garageformule. Auto Klein Gunnewiek heeft voor Autosociaal gekozen omdat Autosociaal een partij is welke hem kunnen helpen op het gebied van online marketing.

"Klanten geven aan dat de website, app en e-mails er strak uitzien en alles erg gebruiksvriendelijk is."

Arno, eigenaar van Auto Klein Gunnewiek

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. Wij hadden vanaf het begin al een fijn gevoel bij Autosociaal. Autosociaal is een bedrijf dat goed in de markt staat en constant bezig is met de ontwikkelingen en groeimogelijkheden. Wanneer er vragen zijn kunnen wij hiermee altijd terecht bij Autosociaal en wordt hier gezamenlijk naar gekeken. Zo hebben wij ook gebruik gemaakt van de One Day Delivery. Dit beviel ons goed, doordat alles in 1 dag geregeld wordt en je zo tijd overhoudt. Al met al zijn wij dik tevreden en ik zal iedereen Autosociaal aanbevelen.

Over Auto Klein Gunnewiek

In 1989 is Auto klein Gunnewiek opgericht door Clemens klein Gunnewiek. In 2010 kwam Arno, de zoon van Clemens bij in de zaak. Auto Klein Gunnewiek in Lichtenvoorde is een jong en dynamisch bedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit willen wij bereiken door eerlijke en open communicatie met u als klant. De persoonlijke benadering is voor ons erg belangrijk en mede daardoor hebben we een ruime, tevreden klantenkring opgebouwd.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.