FINALIST AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR 2023

AUTO KUIPERS

Sinds 2022 zijn wij klant bij Autosociaal. Wij merken dat in de tijd waar we nu in leven een goede online uitstraling van groot belang is. Autosociaal is een partij die gespecialiseerd is als online partner van een autobedrijf. Autosociaal kan het gevoel wat ik offline aan mijn klanten mee wil geven vertalen naar onze online uitstraling. Dit is een reden waarom wij hebben gekozen voor een samenwerking met Autosociaal. Ook de koppeling met Carsystems was voor ons een positief aspect. Hierdoor kunnen wij met 1 druk op de knop alles inladen. Wij merken vanaf het moment dat wij klant zijn, dat er veel positieve reacties komen van klanten. Alles is gemakkelijk vindbaar op de website en het maken van online afspraken is erg gebruiksvriendelijk. Hier zijn wij erg blij mee.

"De koppeling met Carsystems was voor ons een positief aspect. Hierdoor kunnen wij met 1 druk op de knop alles inladen."

Melvin & Wendy Kuipers, eigenaar van Auto Kuipers en zijn vrouw:

Auto Kuipers is aangesloten bij het garage concept Bosch Car Service. Wij hebben er bewust voor gekozen om naast Bosch Car Service ook een eigen website te hebben. Wij vinden eigen identiteit erg belangrijk. Uit referenties bleek dat Autosociaal onze online identiteit op de juiste manier kon doorvoeren. Zij gaven ons echt het gevoel een onlinepartner te zijn van het autobedrijf. Alle wensen die wij hadden kon Autosociaal vertalen naar online. Autosociaal positioneert zich als vooroploper in de autobranche, zo positioneren wij ons ook. Dat is de reden waarom wij elkaar getroffen hebben.

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. Toen wij in 2022 onze online uitstraling moesten vernieuwen en wij hiervoor een partij zochten welke gespecialiseerd was in de automotive, kwamen wij in contact met Autosociaal. Doordat wij vaak druk zijn met andere werkzaamheden hadden wij simpelweg geen tijd meer voor dit soort dingen. Naar aanleiding van een fijn gesprek met de accountmanager van Autosociaal hebben wij besloten een samenwerking aan te gaan. Doormiddel van een One Day Delivery werd alles in 1 dag geregeld. Wij vonden het fijn dat er professionele foto’s gemaakt werden. Al met al zijn wij erg tevreden over de samenwerking en is Autosociaal een partij welke op professioneel niveau te werk gaat en dat zie je in alles terug.

Over Auto Kuipers

Auto Kuipers is al 15 jaar een bekende naam in de autobranche. In 2008 zijn wij begonnen met een vestiging in Zoetermeer. Een aantal jaren later hebben wij dit weten uit te breiden met een vestiging in Den Haag en een vestiging in Leidschendam. In 2017 werd de vestiging in Zoetermeer uitgeroepen tot beste autobedrijf van Zuid-Holland. Nu, 6 jaar later zijn wij genomineerd voor het beste onafhankelijk autobedrijf van het jaar. Wij voelen ons vereerd dat wij onszelf door deze nominatie 1 van de 10 beste garage bedrijven van Nederland mogen noemen. Bij Auto Kuipers vinden we teambuilding erg belangrijk. We organiseren regelmatig leuke teamactiviteiten en het hele team geeft aan dat de collega’s voelen als een tweede familie voor elkaar. Wij zijn van mening dat een fijne werksfeer ook voelbaar is voor de klant en belangrijk is voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Naast de medewerkers staat de klant ook centraal bij Auto Kuipers. Wij geven klanten altijd eerlijk advies zorgen ervoor dat zij op één staan. Aan de hand van hun wensen en behoeften creëren wij altijd een persoonlijke oplossing.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.