SUZUKI DEALER

AUTOBEDRIJF AJO

Vanaf het moment van ons bestaan, is onze (potentiële) klant de belangrijkste persoon. Ze zitten in het kloppende hart van ons autobedrijf. Onze focus ligt daarom op customer centricity; onze gedachtegang, acties en processen beginnen bij de klant. Want tevreden en blije klanten zijn terugkerende klanten. Hetgeen wat voor ons toch wel de meeste waarde creëert, zit hem in de kleine dingen. Voor ons maken de kleine dingen, zoals het persoonlijke en snelle contact naar onze klant toe, het grootste verschil. Alvorens onze klant ons autobedrijf binnen stapt, is er al zoveel gebeurd. We stemmen al onze online kanalen van Autosociaal en ons garagemanagementsysteem op elkaar af. Hierdoor kunnen we snel schakelen.

Dit zorgt ervoor dat we snel onze werkplaatsaanvragen of offertes kunnen opvolgen, de klant op belangrijke momenten kunnen informeren en ze echt kunnen ondersteunen; al doen we dit thuis op de bank. Hierdoor stellen we onze klant écht centraal. De snelle manier van reageren en schakelen heeft een grote waarde voor de klant.

"Autosociaal voelt als onderdeel van ons autobedrijf. Ze luisteren naar ons en doen veel met onze feedback."

Verloop van de samenwerking

Autosociaal voelt als onderdeel van ons autobedrijf. Ze luisteren naar ons en doen veel met onze feedback. Onze vragen worden altijd deskundig beantwoord. Samen streven we naar customer centricity. Om dit te kunnen bereiken blijven we ons focussen op de klant, zodat we te allen tijde iets voor ze kunnen betekenen. Samen gaan we voor de tevreden en blije klant!

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.