Opel Dealer

AUTOBEDRIJF AMBERGEN

Autobedrijf Ambergen is een echt allround autobedrijf waar aandacht voor de klant voorop staat. We zijn in 2006 begonnen met een vestiging in Stadskanaal als Opeldealer, reparateur en verkooppunt. In 2011 kwam daar een tweede vestiging bij in Winschoten. Wij hebben ruime ervaring met de merken Opel en Chevrolet, maar ook met andere merken auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij CarSelexy, die als criteria hanteren dat auto’s niet ouder zijn dan twee jaar en maximaal 30.000 kilometer op de teller hebben staan. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

"Autosociaal is een toegankelijk bedrijf met korte lijntjes. Vanaf het begin kwam alles erg vertrouwd en eerlijk over. Dat is iets wat wij ook erg belangrijk vinden."

Raymond Groenwold, vestigingsmanager Autobedrijf Ambergen

Onze website wordt nu enige tijd gefaciliteerd door Autosociaal. De website is netjes opgeleverd aan de hand van onze wensen. Door middel van een One Day Delivery is alles per direct geregeld en zijn er zijn professionele foto’s gemaakt die onze website een vakkundige uitstraling geven. Alles is gemakkelijk vindbaar op de website en het maken van online werkplaatsafspraken is erg gebruiksvriendelijk. We merken dat hier veel gebruik van wordt gemaakt.

VERLOOP VAN DE SAMENWERKING

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. Autosociaal is een toegankelijk bedrijf met korte lijntjes. Vanaf het begin kwam alles erg vertrouwd en eerlijk over. Dat is iets wat wij ook erg belangrijk vinden. De helpdesk is goed bereikbaar wanneer dat nodig is en we worden altijd goed te woord gestaan. Het no-nonsense stukje is iets waar wij ons goed in kunnen vinden. Al met al zijn wij erg tevreden over de samenwerking.

Over AUTOBEDRIJF AMBERGEN

Autobedrijf Ambergen is een bekende naam in de regio Winschoten en Stadkanaal. Autobedrijf Ambergen is in 2006 begonnen als Opel dealer, reparateur en verkooppunt in Stadskanaal. In 2011 kwam de locatie in Winschoten erbij, ook als Opel reparateur en verkooppunt. 

Het enthousiaste team staat graag voor u klaar en besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Aandacht voor de klant staat voorop. Aangesloten bij Eurorepar en Carselexy bent u verzekerd van de beste auto’s en service.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.