Bosch Car Service

AUTOBEDRIJF BOSING

Door middel van onze online kanalen, willen wij het gevoel van ons autobedrijf uitstralen. We zijn aangesloten bij Bosch Car Service, maar hebben er voor gekozen om online kanalen is eigen beheer te nemen. Hierdoor kunnen we onze online identiteit doorvoeren en uitstralen wat wij willen. Het ontwikkelen van een website of app, daar hebben wij geen kennis van. Daarom zijn we een samenwerking met Autosociaal aangegaan. Naar mijn mening moet een website eenvoudig in gebruik zijn, goed zichtbaar en informatief. We zetten op de website geen technische verhalen, maar vertellen in duidelijke taal wat we kunnen betekenen voor de klant. Zij willen online via de website een goed gevoel krijgen over het autobedrijf en weten waar het voor staat. Aandacht voor de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit is wat we willen uitstralen en waar wij voor staan. Deze eigenschappen staan hoog bij ons in het vaandel en zijn nu ook terug te vinden op onze site!

Omdat de website zo goed in de smaak viel, hebben we ook een eigen app laten ontwikkelen door Autosociaal. We willen er met de app voor zorgen dat klanten makkelijker contact met ons kunnen leggen. Daarnaast kunnen we zelf ook makkelijker contact leggen met de klant door een bericht te sturen. Door in contact te blijven met je klant en bijvoorbeeld een herinnering te sturen als het bijna tijd is voor een APK beurt of een bandenwissel, zorg je ervoor dat er continue een doorstroom is binnen je bedrijf.

"De website en app koppelen gesmeerd met ons DMS en plansysteem. Wij gebruiken hier Autoflex voor."

Margaret Bösing, mede-eigenaar Bosch Car Service Bösing:

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal bevalt ons tot nu toe uitstekend. De website werd op locatie binnen een dag ingericht, er werd geluisterd naar onze wensen, dit was echt super. Een leuke dag met een fijne sfeer en door de korte lijnen konden we snel schakelen. Daarnaast vinden we de combinatie van de website en de app erg sterk!

Over Autobedrijf Bösing

Bleekemolen auto’s is een bekende naam in de regio Heemstede en omstreken. In 2016 nam Nick Bleekemolen het bedrijf over van Jan Jonkheer. Door Nick zijn unieke kennis van zowel onder als boven de motorkap viel hij al snel op in de autobranche. In 2016 heeft Bleekemolen in eerste instantie het bedrijf voortgezet onder dezelfde naam in Hillegom. In mei 2022 is Bleekemolen auto’s verhuist naar Heemstede en zijn zij uitbreid naar 6 medewerkers waarvan 4 monteurs. Bleekemolen auto’s is een universeel autobedrijf welke gespecialiseerd is in BMW en Mini. Ook zijn zij aangesloten bij BOVAG. Bij Bleekemolen auto’s staat de aandacht voor klanten altijd voorop. De klant is geen nummertje en proberen altijd op een laagdrempelige manier een oplossing te bedenken voor de klant. Bleekemolen auto’s vindt het belangrijk dat de klant zich thuis voelt bij hen. Mede hierdoor is er een bedrijf opgebouwd welke een tevreden klantenkring kent.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.