AUTOBEDRIJF COCAR

Klanten willen tegenwoordig snel en eenvoudig aan de informatie komen waar ze naar opzoek zijn. Hierin heeft Autosociaal ons goed geholpen en geadviseerd. Naast een vernieuwde www.cocar.nl hebben we ook een app laten ontwikkelen bij Autosociaal. We speelden al een tijd met de gedachte om er een app bij te nemen, maar hadden tot op heden nog niet de juiste partij gevonden die dit voor ons kon realiseren.

Voor ons is klantcontact het belangrijkste wat er is. Door middel van de vernieuwde website en app kunnen we laagdrempelig contact onderhouden met onze klanten. We kunnen niet meer zonder de dienstverlening van Autosociaal. Onze website is gebruiksvriendelijk, weerspiegelt onze identiteit en is van belang voor onze verkoop. De app die ontwikkeld is, heeft dezelfde uitstraling. We krijgen veel positieve reacties. De website en app hebben een frisse uitstraling volgens onze klanten, ze herkennen onze identiteit erin terug.

"De website en app hebben een frisse uitstraling volgens onze klanten, ze herkennen onze identiteit erin terug."

Mike van den Goorbergh, eigenaar Autobedrijf Cocar

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal bevalt ons erg goed. Ze zijn bij ons langs gekomen op locatie om de website in te richten en geven je het gevoel dat je serieus wordt genomen. Autosociaal heeft geluisterd naar alle wensen die we hadden en deze doorgevoerd naar een mooi geheel. Echt een aanrader!

Over Autobedrijf Cocar

Ons autobedrijf Cocar bestaat al sinds 1994. De kernwaarden die wij door de jaren heen hebben ontwikkeld zijn service, kwaliteit, innovatie en klantvriendelijkheid. We merkten dat we bij onze innovatie toch punten lieten liggen. Onze toenmalige website was sterk verouderd en aan verandering toe. Zowel het design, als de gebruiksvriendelijkheid van de website waren toe aan vernieuwing. Hiermee willen we het belang van klantcontact ontwikkelen.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.