BOSCH CAR SERVICE

AUTOBEDRIJF DE PIJPER

Autosociaal heeft voor ons een mooie website ontwikkelt. De website is makkelijk in gebruik en mobielvriendelijk. Hier hebben we veel positieve reacties over ontvangen van onze klanten. Naast de gebruiksvriendelijkheid, is onze website ook goed vindbaar in Google. Een goede online vindbaarheid vonden wij erg van belang voor ons bedrijf, hier willen we meer klanten mee binnenhalen.

"Klanten geven aan dat de website, app en e-mails er strak uitzien en alles erg gebruiksvriendelijk is."

Alfred de Pijper,  eigenaar van Autobedrijf de Pijper

Naast de website beschikken we nu ook over een app. Via de app kunnen onze klanten nu afspraken maken en ze kunnen een bericht sturen via de chatfunctie. We merken dat veel klanten hier gebruik van maken en dat het een aanvulling is op onze dienstverlening. Door de app kunnen we ook meer in contact blijven staan met de klant.

Verloop van de samenwerking

Ik merk dat binnen onze branche het klantcontact steeds meer verschuift naar online. Zelf vind ik het belangrijk dat er persoonlijk contact blijft met de klanten. Door de website en de app die in verbinding met elkaar staan, kunnen wij klanten een persoonlijk bericht sturen en ze zo het gevoel geven dat er aan de klant gedacht wordt. Dit wordt ook wel e-mailmarketing genoemd. Er wordt door Autosociaal gemaild naar onze klanten voor een herinnering aan een APK-beurt of bandenwissel, maar ook wordt er een felicitatie gestuurd naar de klant wanneer hij/zij jarig is. Hierdoor breng je een stukje emotie, enthousiasme en passie over naar je klanten. Door de nieuwe website en app in combinatie met onze service onderscheiden we ons van andere autobedrijven. De samenwerking met Autosociaal bevalt ons uitstekend. Door jullie hebben we een groei doorgemaakt als bedrijf!

Over Autobedrijf de Pijper

Bij autobedrijf de Pijper zetten wij service hoog in het vaandel. Bij binnenkomst wordt er altijd een persoonlijk praatje gemaakt met de klant en bieden we een kopje koffie aan. Maar deze service wilden wij ook online doorvoeren. Hierom zijn we een samenwerking met Autosociaal aangegaan. Zij hebben voor ons een website en app ontwikkelt, maar daarnaast versturen ze ook persoonlijke e-mails voor ons.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.