AUTOBEDRIJF GERT BRANDSEN

Online vindbaarheid en platformen zijn tegenwoordig steeds belangrijker. Een website en app die informatie opslaan en verwerken. Dat is voor ons ook de doorslag geweest om met Autosociaal in zee te gaan. De combinatie van app, website en de koppeling met het garage software systeem Autoflex. Dit wordt beheerd in één systeem waar alles bij elkaar komt genaamd EdLink.

De toegevoegde waarde van dit klantensysteem is simpel uit te leggen. Ik kan hier gemakkelijk mijn app en website beheren, verzamel klanten data en kom in laagdrempelig contact met de klant. Met name het laagdrempelig contact wat ik via de chat op de website en in de app heb met klanten wordt als zeer prettig ervaren. Door dit contact kan ik mijn klanten het persoonlijk contact geven wat zij verdienen en een klantrelatie opbouwen.

"Mede doordat het systeem EdLink naamloos koppelt met Autoflex en Wheelerdelta kost het ons weinig tijd om online gemaakte afspraken te verwerken en occasions in de app en op de website te plaatsen."

Gert Brandsen, eigenaar James Autobedrijf Gert Brandsen

Verloop van de samenwerking

Op het gebied van online neemt Autosociaal veel werk voor ons uit handen. Ze koppelen de diensten naadloos met onze systemen, hier ervaren wij veel gemak van. Hierdoor zal ik Autosociaal zeker aanbevelen voor andere autobedrijven. Met het oog op de toekomst zal het dan ook steeds belangrijker worden voor een autobedrijf om online platformen te hebben die up-to-date zijn. Zo kan je jezelf als professional profileren op de markt.

Autosociaal biedt ons oplossingen die bijdragen aan onze online vindbaarheid. Ook zorgen ze ervoor dat de identiteit van ons bedrijf goed naar voren komt in onze app en op de website. Via de app blijven onze klanten betrokken tot ons bedrijf, maar wij blijven ook in contact met de klant. Wij herinneren de klant via de app om een afspraak te maken voor een apk-keuring of onderhoudsbeurt. Het is dan ook belangrijk dat de klant de app op zijn telefoon heeft staan als hij de herinneringen wil krijgen.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.