AUTOBEDRIJF LOKHORST-ZOET

De consument wil online snel en makkelijk de juiste informatie kunnen vinden. Een logische indeling van de website helpt daarbij en zorgt daarnaast voor verhoogde conversie. Mensen vinden sneller de juiste occasion en plannen ook gemakkelijk online een werkplaatsafspraak in. Onze nieuwe website www.lokhorstzoet.nl en app ontwikkelt door Autosociaal gaan ons hier enorm bij helpen. Hulpmiddelen zoals een eigen applicatie en gebruiksvriendelijke website zijn onmisbaar in deze tijd. Contact via online of digitale wegen zal in de toekomst alleen nog maar meer toenemen.

Naast onze website hebben we ook een eigen app laten ontwikkelen. Hierin hebben we de mogelijkheid om klanten te herinneren aan een APK beurt of bandenwissel. Dit sluit weer aan op de manier waar wij persoonlijk contact willen onderhouden en de service die we daarmee kunnen bieden. We zijn van mening dat de combinatie van onze website en app elkaar versterken. De website zorgt voor conversie en via de app wordt aftersales ingezet. Ze sluiten naadloos aan op ons voertuigmanamentsysteem Wheeler Delta en garagesoftware Carsystems. Dus het kost ons geen extra tijd.

"De website zorgt voor conversie en via de app wordt aftersales ingezet. Ze sluiten naadloos aan op ons voertuigmanamentsysteem Wheeler Delta en garagesoftware Carsystems."

Stefan van den Berg, verkoop- en marketingspecialist Autobedrijf Lokhorst-Zoet

Verloop van de samenwerking

Waarom wij hebben gekozen voor Autosociaal? Deze keuze hebben we gebaseerd op verschillende reacties van autobedrijven die al samenwerken met Autosociaal. We hoorden veel positieve verhalen en dit heeft ons overtuigd om ook met Autosociaal in zee te gaan. Zelf zijn we zeer te spreken over de diensten die ze hebben opgeleverd en de service die ze bieden. Autosociaal heeft kennis van zaken. Er is veel persoonlijk contact en ze staan ons altijd snel te woord!

Over Autobedrijf Lokhorst-Zoet

Autobedrijf Lokhorst-Zoet is een echt familiebedrijf dat al sinds 1993 is gevestigd aan de rand van Elburg. In 2015 werd Autowas Elburg overgenomen en toegevoegd aan Autobedrijf Lokhorst-Zoet. Deze moderne wasgelegenheid is voorzien van onder andere 2 wasstraten, 7 wasboxen, diverse stofzuigers en een poetsruimte.

Persoonlijk contact is iets wat wij erg belangrijk vinden binnen autobedrijf Lokhorst-Zoet. Dit is wat ons onderscheidt van de concurrentie en daarom proberen wij met iedere klant een persoonlijke band te onderhouden. We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf.

Meer weten over onze online software?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.