BOVAG BEDRIJF

AUTOBEDRIJF WEIJERS

Autobedrijf Weijers is een familiebedrijf dat in 1961 opgericht is. Inmiddels werkt ook de derde generatie in het pand in Teuge. We zijn eerder Mazda dealer geweest, maar begin jaren ’90 zijn we doorgegaan als universeel BOVAG bedrijf. Iedereen kan bij ons terecht voor compleet onderhoud. We hebben gemiddeld 50 tot 60 auto’s op voorraad en voor onze liefhebbers zijn wij ook altijd voorzien van een aantal modellen van de populaire Mazda MX-5.

We zijn een laagdrempelig bedrijf en hebben een goede relatie met onze klanten. Aandacht voor de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een scherpe prijs zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan.

"We merken dat we redelijk veel afspraken via de website krijgen."

Kevin de Bruin, mede-eigenaar Autobedrijf Weijers

Zowel onze website als een eigen app is zijn gefaciliteerd door Autosociaal. Qua looks is onze website niet veel veranderd ten opzichte van de vorige, maar we merken dat er redelijk veel afspraken gemaakt worden via de afspraakplanner. De drempel is op deze manier relatief laag voor de klant. Daarnaast hebben we veel nieuwe klanten uit een nieuwe woonwijk hier in de buurt en krijgen we positieve reacties op onze app.

Wij zijn in 2015 al eens een samenwerking aangegaan met Autosociaal met de toenmalige app. We zijn kort daarna overgestapt naar een website van jullie. Jullie zijn een nuchter bedrijf en helder in de communicatie. De goede mentaliteit uit Oost-Nederland spreekt ons op dat gebied wel aan. We staan voor weinig verrassingen en als we toch ergens tegenaan lopen, dan kunnen we altijd even bellen.

Verloop van de samenwerking

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.