AUTOVAKMEESTER

AUTOBEDRIJF NIJHUIS

Autobedrijf Nijhuis is een echt allround bedrijf waar aandacht voor de klant voorop staat. We zijn in 1984 begonnen met een kleine werkplaats en zijn inmiddels uitgegroeid tot een universeel autobedrijf met gemiddeld 20 tot 30 auto’s op voorraad. Sinds 2017 zijn we te vinden in ons nieuwe pand in Beltrum. 

We zijn daarnaast aangesloten bij Autovakmeester, omdat we naast de cursussen ook van veel klanten leaseaanvragen kregen en hier graag in mee wilden gaan. Met vakkundige monteurs die regelmatig cursussen volgen kunnen wij u verzekeren van de beste service aan uw auto, ook elektrisch!

"We vinden het fijn dat de website volledig bij Autosociaal ligt, zodat wij hier zelf geen tijd in hoeven te steken."

Martijn Nijhuis, eigenaar Autobedrijf Nijhuis

Onze website is gefaciliteerd door Autosociaal. Wij hebben gebruik gemaakt van de One Day Delivery, waarbij er professionele foto’s werden gemaakt en de website op dezelfde dag is gepubliceerd. Dit werd allemaal netjes afgehandeld. We vinden het fijn dat de website volledig bij Autosociaal ligt, zodat wij hier zelf geen tijd meer in hoeven te steken en alles netjes geregeld wordt. 

Wij zijn in 2022 een samenwerking aangegaan met Autosociaal nadat wij bij andere autobedrijven zagen dat zij samenwerkten met jullie. We zijn enthousiast over de samenwerking, jullie zijn een laagdrempelig bedrijf met normale mensen aan het werk. Wij hebben absoluut geen op- of aanmerkingen en zijn al met al erg tevreden over de samenwerking.

Verloop van de samenwerking

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.