BOSCH CAR SERVICE

AUTO & SERVICE HENGELO

Auto & Service Hengelo bestaat sinds 2009. Hiervoor zijn wij werkzaam geweest bij een SEAT dealerbedrijf. Door de schaalvergroting binnen de autobranche werd het dealerbedrijf overgenomen door een groot autodealerconcern. Na de overname hebben we met een aantal personeelsleden samengezeten en de koppen bij elkaar gestoken, omdat wij van mening zijn dat kleinschaligheid juist datgene oplevert dat de klant wenst. We doen wat we zeggen en komen onze afspraken na. Wij hebben geen auto’s op voorraad, maar zoeken de droomauto naar wensen van de klant op.

De missie van Auto & Service Hengelo is om de professionele specialist in onderhoud en verkoop van Audi, SEAT, Volkswagen en Škoda in de regio Hengelo te worden. Dit willen wij bereiken door te luisteren en handelen aan de hand van de behoefte van de klanten. Wij proberen ons elke keer weer te ontwikkelen. Zo kunt u nu ook voor uw leaseauto bij ons terecht.

"Autosociaal heeft een website gemaakt aan de hand van onze wensen en behoeften."

Tim, eigenaar van Auto & Service Hengelo

De look en feel van een autobedrijf is tegenwoordig erg belangrijk. Hiervoor zijn wij dan ook de samenwerking met Autosociaal aangegaan. Zij hebben een website voor ons gemaakt aan de hand van onze wensen en behoeften. Doordat zij een transparante werkwijze hanteren, verloopt de samenwerking heel fijn. Wanneer er iets is dan is Autosociaal altijd te bereiken en wordt er gezamenlijk gekeken naar een passende oplossing aan de hand van de wensen en behoeften van ons.

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal bevalt ons heel goed. Zij faciliteren onze website nu alweer 5 jaar aan de hand van onze wensen en behoeften. Onze klanten ervaren de website ook als een fijne omgeving. Klanten kunnen zo gemakkelijk afspraken inplannen. Er is persoonlijk contact en er wordt tijd voor ons vrij gemaakt wanneer wij vragen hebben. Wanneer wij problemen ervaren, wordt er met ons meegedacht en wordt dit zo snel mogelijk opgelost. Zij komen hun afspraken na en staan altijd klaar voor ons. Al met al een fijne samenwerking en goede service!

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.