AUTOMOBIELBEDRIJF VELD

Tegenwoordig is de manier van communiceren met de klant verschoven naar online. Toch blijft klantcontact het belangrijkste aspect van je bedrijf. Dit contact willen we nu online gaan aanbieden, om in te spelen op de ontwikkelingen. Om ervoor te zorgen dat ons bedrijf online up-to-date is, zijn we een samenwerking aangegaan met Autosociaal. Zij ondersteunen ons in alles omtrent online. Voor onze website vinden we het belangrijk dat onze positionering erin terugkomt. We willen laten zien wie we zijn, op een professionele manier. Daarnaast vinden we onze online vindbaarheid heel belangrijk. Naast de online vindbaarheid van de website, hebben we ons ook aangesloten bij de Facebook en Instagram re-marketing mogelijkheid die Autosociaal biedt. Zo proberen we nieuwe klanten aan ons te binden door middel van reclame.

"Naast de online vindbaarheid van de website, hebben we ons ook aangesloten bij de Facebook en Instagram re-marketing mogelijkheid die Autosociaal biedt."

Doeke Veld, eigenaar van Automobielbedrijf Veld

Sinds de nieuwe website ontvangen we veel positieve geluiden van klanten. Ze vinden de nieuwe website duidelijk, helder en overzichtelijk. Op deze manier kunnen we onze klanten de service bieden die ze van ons verwachten en bouwen we een klantrelatie op. Zelf mis ik wel een stukje persoonlijkheid in het online communiceren met de klant. Maar door de maandelijkse statistieken die ik ontvang van Autosociaal, kan ik nog zien waar mijn klanten in geïnteresseerd zijn of naar opzoek zijn. Hier kan ik dan zelf iets meedoen door erop in te spelen.

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal is erg prettig omdat ze gespecialiseerd zijn in de autobranche. De feedback en ondersteuning die we ontvangen is passend aan de autobranche. Hierdoor kunnen we online sneller door ontwikkelen in ons vakgebied. Door middel van de online oplossingen van Autosociaal denk ik dat wij ons onderscheiden van andere autobedrijven. Toch zullen klantcontact en klantenbinding erg belangrijk blijven, maar deze kunnen we nu doortrekken naar online. Wij zeggen wel eens: ‘je hebt bedrijven met een hoge drempel of een lage drempel, maar ons bedrijf heeft geen drempel.’ Daarmee maken wij het verschil!

Over Automobielbedrijf Veld

Automobielbedrijf Veld is opgericht in 1967 door Klaas Veld sr. en zijn vrouw Elly. Momenteel is de dagelijkse leiding in handen van zoon Doeke Veld en inmiddels is met Klaas Veld jr. alweer de vierde generatie actief binnen het bedrijf. Dit betekent niet dat de oprichters niet meer actief zijn binnen het bedrijf. Zij zijn nog elke dag in de weer en ook de echtgenote van Doeke, Alice, is werkzaam binnen ons gemoedelijke en hardwerkende familiebedrijf. We zijn een BOVAG-gecertificeerd en universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.