AUTOVAKMEESTER SCHAAP

Bij Autovakmeester Schaap staat de klant centraal. Professioneel, vakkundig, persoonlijk, betaalbaar en open. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn aangesloten bij Autovakmeester en waren door de BOVAG genomineerd tot één van de 10 beste autobedrijven van Nederland. We zetten ons autobedrijf graag op de kaart! Dat is ook de reden waarom we een samenwerking met Autosociaal zijn aangegaan. Om onze eigen identiteit online op de kaart te zetten, dat vinden wij belangrijk. Tegenwoordig oriënteren (potentiële) klanten eerst online naar een autobedrijf. Daarom is het essentieel dat je goed vindbaar bent met een representatieve website. Die heeft Autosociaal voor ons ontwikkeld! We maken gebruik van twee websites. Een van Autovakmeester. Deze website is voor elk autobedrijf dat is aangesloten bij Autovakmeester hetzelfde ingericht. 

Klanten kunnen hier terecht voor informatie en onze service. Om onze persoonlijke identiteit en professionaliteit uit te stralen, hebben we ervoor gekozen om ook een website van Autosociaal te nemen. Hiermee onderscheiden we ons en stralen we uit wie we zijn als autobedrijf. We hebben er bewust voor gekozen om naast onze garageformule ook een samenwerking met Autosociaal aan te gaan. Autovakmeester is een goede partner die ons onder andere lease, garantie en pechservice kunnen bieden. Zij zorgen ervoor dat ons autobedrijf klaar is voor de toekomst. Denk hierbij aan technische ondersteuning en training, technische data, alles echt gericht op de auto. 

Autosociaal regelt voor ons de online omgeving. Zij verbinden ons met onze klant. Een app, waar klanten automatisch herinnert worden aan APK en onderhoudsmomenten, een omgeving waarin we laagdrempelig in verbinding staan met de klant, een website, waar onze online identiteit wordt doorgevoerd. Autosociaal onderscheidt ons online van andere autobedrijven. Wij zijn van mening dat Autosociaal een aanvulling is op ons autobedrijf, zelfs naast een garageformule.

"We zijn een samenwerking aangegaan met Autosociaal omdat zij dezelfde normen en waarden dragen als wij."

Joyce Borst, Autovakmeester Schaap

Verloop van de samenwerking

We zijn een samenwerking aangegaan met Autosociaal omdat zij dezelfde normen en waarden dragen als wij. Persoonlijk contact, open advies, een vast aanspreekpunt en oplossingsgericht meedenken met ons. Wij ervaren dit als hele goede service. Ook hebben we een One Day Delivery gehad van Autosociaal. Dit hebben we heel fijn ervaren. Binnen één dag werd onze website op locatie opgeleverd en we konden af en toe even meekijken hoe dit werd gedaan. Daarnaast is het super persoonlijk dat jullie op locatie langskomen en er korte lijntjes zijn.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.