Bosch Car Service

AUTOVERBEEK

Sinds 2020 zijn wij klant bij Autosociaal. Wij merken dat in de tijd waar we nu in leven de online positionering een belangrijke rol speelt. Tegenwoordig is het online verkeer meer dan ooit. Autosociaal is een partij die gespecialiseerd is in de automotive om het autobedrijf online beter te positioneren. Hierom hebben wij toen de tijd contact opgenomen met Autosociaal om ervoor te zorgen dat zij dit voor ons gingen realiseren. Wij vonden dat wij ook toe waren aan een vernieuwde website. In samenwerking met Autosociaal hebben wij dit kunnen realiseren. Wij vonden het belangrijk dat onze offline omgeving vertaald werd naar het online. Een koppeling met Autoflex was voor ons ook een voordeel. Sinds wij een samenwerking hebben met Autosociaal merken wij dat de conversies hoger liggen als op onze vorige website.

"De voordelen die Autosociaal ons kon bieden in combinatie met de professionaliteit en specialisatie, hebben de doorslag voor een samenwerking gegeven."

Bas Verbeek, eigenaar van autoVerbeek

autoVerbeek heeft er bewust voor gekozen om eigen identiteit te behouden. Wij zijn ook aangesloten bij Bosch Car Service. Zij faciliteren ook een website voor ons. Daarnaast kunnen zij ook communicatie naar de klant regelen. Echter vind ik het belangrijk om mijn eigen identiteit te behouden, met mijn eigen communicatie. Ik ben en blijf overigens autoVerbeek. Hiervoor werken wij nu samen met Autosociaal. Zij faciliteren nu de tijd onze website, de communicatie naar de klant en een eigen APP. Dit vind ik sterk aan Autosociaal. Zij werken op een gestandaardiseerde manier, maar wel persoonlijk.

VERLOOP VAN DE SAMENWERKING

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. Toen wij in 2020 opzoek waren naar wat nieuws kwamen we in gesprek met Autosociaal. Naar aanleiding van een fijn gesprek kwamen we erachter dat Autosociaal gespecialiseerd is in de automotive en echt functioneert als een partner. De voordelen die Autosociaal ons kon bieden in combinatie met de professionaliteit en specialisatie, zijn wij een samenwerking aangegaan. Zij ontzorgen onze online omgeving en zorgen dat wij online goed op de markt staan. Wij vinden het ook fijn dat als er iets is we hiervoor terecht kunnen bij een vaste contactpersoon. Al met al zijn wij erg tevreden over Autosociaal.

Over AUTOVERBEEK

autoVerbeek is sinds 2017 een begrip Speuld en omstreken. Toen de tijd heeft eigenaar Bas Verbeek het pand overgenomen van een ander gevestigd bedrijf binnen de automotive. autoVerbeek heeft een team van 3 werknemers, waarvan 3 monteurs en 1 verkoper/inkoper. Voor alles wat er met een auto gedaan moet worden kan je bij autoVerbeek terecht. Bij autoVerbeek staat klanttevredenheid in een hoog vaandeel. Dit willen ze bereiken door persoonlijke aandacht, een hoog niveau van service en maatwerk. Mede hierdoor is er een bedrijf opgebouwd welke een tevreden klantenkring kent.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.