AUTOBEDRIJF BUDEL

Kwaliteit en uitstraling staan bij autobedrijf Budel voorop. Zowel offline, als online. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Autosociaal, om onze identiteit door te voeren naar online. De combinatie van website, e-mailmarketing en app onderbrengen bij één partij, die ook nog gespecialiseerd is in automotive heeft voor ons de doorslag gegeven. De service die wij aan klanten bieden, is iets waar wij ons mee onderscheiden. Dit doen we nu ook online.

"We hebben alle online kanalen ondergebracht bij Autosociaal. Hier ervaren we veel gemak van."

Rob Braaksma, eigenaar van Autobedrijf Budel

We merken dat klanten veel gebruik maken van onze website en app, bijvoorbeeld door het inplannen van een werkplaatsafspraak. Dit werkt erg goed in combinatie met ons garagemanagementsysteem. Wij gebruiken hiervoor Carsystems. Ook onderhouden wij actief contact met de klant via de chat. Dit is goed voor de klantrelatie, maar ook erg gemakkelijk en tijdbesparend. We kunnen de klant door middel van een berichtje op de hoogte stellen van de status van hun auto.

Verloop van de samenwerking

Autosociaal is een innovatieve en vooruitstrevende partij. Wij zijn super tevreden over de samenwerking en vonden vooral de One Day Delivery erg fijn. In één dag werd de hele website in elkaar gezet. We zijn blij met het eindresultaat en vooral met de persoonlijke fotografie!

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.