WINCAR SOCIAAL PARTNER

BLEEKEMOLEN AUTO'S

Sinds 2021 zijn wij klant bij Autosociaal. Wij merken dat in de tijd waar we nu in leven de online positionering van je autobedrijf een belangrijke rol speelt. Autosociaal is een partij welke hierin gespecialiseerd is. Zij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van het online gedeelte van een bedrijf in de automotive. Wij vonden het belangrijk om ook digitaal met klanten te communiceren en dat wij klanten de mogelijkheid kunnen bieden om ook online werkplaatsafspraken in te plannen. Hierom zijn wij een samenwerking aangegaan met Autosociaal om ervoor te zorgen dat zij dit voor ons konden realiseren.

Doordat Autosociaal alles automatiseert voor ons, helpt dit mij om een hoop werk uit handen te nemen. Sinds wij een samenwerking hebben met Autosociaal merken wij dat er meer gebruik wordt gemaakt van het online inplannen van afspraken en krijgen wij hier positieve reacties over.

"Wij willen het offlinegevoel van Bleekemolen auto’s vertalen naar het onlinegevoel. Dit heeft Autosociaal in samenwerking met ons weten te realiseren."

Nick Bleekemolen, eigenaar Bleekemolen Auto’s

Bleekemolen auto’s heeft er bewust voor gekozen om ons niet aan te sluiten bij een garageconcept. Wij vinden het belangrijk dat wij onze eigen naam en identiteit behouden. Wij willen het offlinegevoel van Bleekemolen auto’s vertalen naar het onlinegevoel. Dit heeft Autosociaal in samenwerking met ons weten te realiseren. Zij werken op een laagdrempelige en gestandaardiseerde manier, maar wel persoonlijk. Zij functioneren echt als een online partner voor ons.

Verloop van de samenwerking

De samenwerking met Autosociaal verloopt goed. Toen wij in 2021 toe waren aan vernieuwing kwamen we in contact met Autosociaal. Zij gaven ons het gevoel dat zij echt functioneren als online partner en het vertrouwen zat hierdoor goed. Wij vinden het fijn dat Autosociaal gespecialiseerd is in de automotive. Zij ontzorgen onze online omgeving en zorgen ervoor dat wij online goed op de markt staan. Naast het ontzorgen van al onze online diensten vind ik het fijn dat er een vast contactpersoon is. Wanneer wij vragen hebben kunnen wij hiervoor altijd terecht bij Autosociaal en wordt hiernaar geluisterd. Al met al zijn wij tevreden over Autosociaal en is het een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Over Bleekemolen Auto's

Bleekemolen auto’s is een bekende naam in de regio Heemstede en omstreken. In 2016 nam Nick Bleekemolen het bedrijf over van Jan Jonkheer. Door Nick zijn unieke kennis van zowel onder als boven de motorkap viel hij al snel op in de autobranche. In 2016 heeft Bleekemolen in eerste instantie het bedrijf voortgezet onder dezelfde naam in Hillegom. In mei 2022 is Bleekemolen auto’s verhuist naar Heemstede en zijn zij uitbreid naar 6 medewerkers waarvan 4 monteurs. Bleekemolen auto’s is een universeel autobedrijf welke gespecialiseerd is in BMW en Mini. Ook zijn zij aangesloten bij BOVAG. Bij Bleekemolen auto’s staat de aandacht voor klanten altijd voorop. De klant is geen nummertje en proberen altijd op een laagdrempelige manier een oplossing te bedenken voor de klant. Bleekemolen auto’s vindt het belangrijk dat de klant zich thuis voelt bij hen. Mede hierdoor is er een bedrijf opgebouwd welke een tevreden klantenkring kent.

Gericht (potentiële) klanten benaderen om meer occasions te verkopen?

Edwin Haan

Operational Manager

Marktleider in automotive online marketing in Benelux

© 2014 - 2024 Autosociaal B.V.